Ostatní

Sky Walk BE08: Nahlédněte do budoucnosti

Běžecký trenažér BE08 je technologií XXI. Století moderní, lehký a má intuitivní použití. S použitím designu moderních mobilních telefonů, byl trenažér navržen v nejvíce elegantní podobě, tj. tenké tělo s vestavěným digitálním displejem – bez horního rámečku, velikého displeje a podpěradel. Po vertikálním umístění zabírá trenažér pouze 0,06m2 povrchu. BE08 je velmi lehký a praktický, což umožňuje neomezené přenášení a uskladnění kdekoli. 

Má intuitivní systém spouštění tréninku a moderní systém řízení rychlosti. Stačí vyjít na pás trenažéru, abychom toto neuvěřitelné zařízení spustili. Když se přiblížíme k displeji, rychlost se zvýší, ale pokud budeme blíže zadní části trenažéru, pak se rychlost sníží. Displej informuje o vzdálenosti, době tréninku a počtu kroků. Model je velmi tichý, hladina hluku je pouhých 65dB.

V běžeckém trenažéru byl použit inovativní systém spojů pomocí šroubů. Další předností je systém absorbující otřesy během běhu. Madlo namontované k trenažéru zaručuje bezpečnost a dodatečný komfort během rychlého běhu. Fungování madla spočívá v teleskopickém mechanismu, který nastavuje madlo do vhodné pozice a zabraňuje jeho nekontrolovatelnému sklápění. Veškeré informace naleznete také na webu http://skywalk.fit/cs/

BE08 je nejmenší a zároveň nejinstinktivnější běžecký trenažér na trhu.

 

Parametry:

  • Barva: růžová, šedá
  • Váha: 25 kg
  • Rozměry: 1450 x 670 x 90 mm
  • Rozměr běžecké plochy: 1200 x 460 mm
  • Maximální příkon: 350 W
  • Maximální rychlost: 8 km/h

-

-

 

-

 

-

Proč nám můžete věřit?

Podobné články

Diskuze a zkušenosti (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.