Prom-IN BCAA Synergy: Ty nejlepší aminokyseliny pro pořádné dříče (Recenze)

Naposledy upraveno: 9. září 2018

Za několik let strávených v posilovně jsem vyzkoušel již desítky různých větvených aminokyselin. Když jsem před nějakým časem objevil BCAA Synergy od společnosti Prom-IN, věděl jsem, že tahle jsou ta pravá.

Víte i vy, jakou mají rozpustnost? Jak chutnají? Jaké mají složení a vyplatí se vůbec koupit? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky se dozvíte v následující recenzi. 

Prom-IN BCAA Synergy
Publikováno: 25. dubna 2018
Upraveno: 9. září 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Aminokyseliny, BCAA
Chuť
9.7/10
Rozpustnost
9.9/10
Vstřebatelnost
9.9/10
Složení
9.9/10
Poměr cena a výkonu
10.0/10
Celkové hodnocení
9.9
z 10 bodů

Jistě jste si také všimli, že BCAA Synergy obsadily první místo v našem žebříčku nejlepších instantních BCAA a pravidelně jste se nás na ně ptali. Proto vám konečně přinášíme samostatnou recenzi tohoto produktu.

BCAA Synergy s shakerem

Bezkonkurenční složení 

BCAA Synergy obsahují směs klíčových aminokyselin sestavených pro maximální podporu vašeho výkonu, ochranu svalové hmoty před katabolizací a správnou regeneraci.

V jedné dávce produktu (11g) najdete: 

  • 5g BCAA, které chrání svalovou hmotu před katabolizací, podporují proteosyntézu a zlepšují regeneraci
  • 3g A-AKG pro lepší produkci růstového hormonu i oxidu dusného, který zlepšuje svalové prokrvení během tréninku 
  • 2g glutaminu, který podporuje imunitní systém, zamezuje katabolismu a další

BCAA Synergy příchutě, příprava

Úžasné příchutě

BCAA Synergy jsou dostupné hned v devíti skvělých příchutích (broskev, citron/máta,cola, grep, malina, meloun, pomeranč, višeň a zelené jablko), ze kterých si vybere naprosto každý z vás.

osobně jsem si zamiloval příchuť Cola, která, byť zní velmi uměle, je vcelku přírodní, dobře rozpustná a překvapivě není přeslazená, což mě příjemně překvapilo. Podobně jsem si oblíbil i pomerančovou příchuť, která už je ale o něco sladší. Naopak malina mě příliš nezaujala, právě kvůli sladké a umělé příchuti. 

náš tip!
Pokud máte rádi Coca Colu, ale nechcete do sebe zbytečně dostávat spousty sladidel, kyseliny fosforečné a glukózovo-fruktózového sirupu, mohou BCAA Synergy s příchutí Cola posloužit jako skvělá alternativa.

Snadná příprava a okamžitá vstřebatelnost 

Obrovským benefitem BCAA Synergy je snadná rozpustnost. V šejkru se rozpustí takřka okamžitě, nepění a ani nevytváří hrudky, takže jsou vhodné k okamžité konzumaci. 

Jak jsme si popsali v našem podrobném článku o BCAA, větvené aminokyseliny neprochází přes tenké střevo, ale jsou téměř okamžitě dostupné jako zdroj energie pro naše svaly. U BCAA Synergy je vstřebatelnost díky instantní formě bezproblémová a rychlá, tudíž je z vlastní zkušenosti doporučuji užívat až bezprostředně před tréninkem nebo při něm. 

náš tip!
Před tréninkem můžete BCAA Synergy smíchat s kreatinem, který uvolňuje ATP (palivo pro naše svaly) a také napomáhá regeneraci. Můžete si o něm u nás na webu dokonce přečíst i celý článek.

Benefity v bodech 

  • Prvotřídní složení
  • Synergicky působící složky
  • Snadná rozpustnost i vstřebatelnost
  • Skvělé příchutě
  • 10g účinných látek v 11g dávce

BCAA Synergy rozpustnost, vstřebatelnost

Závěrečné zhodnocení 

BCAA sice netvoří základ suplementace, ale pokud trénujete často a potřebujete podpořit regeneraci, jsou rozhodně dobrou volbou.

Pro mě jsou BCAA Synergy tím nejideálnějším doplňkem, protože nabízí kombinaci tří osvědčených látek (glutaminu, argininu a BCAA), které před tréninkem maximálně pomůžou nejen regeneraci a ochraně svalové hmoty, ale také imunitnímu systému, prokrvení, resyntéze glykogenu atd.

Navíc cena za ně není vůbec přestřelená, a proto si je může dovolit víceméně každý student. Přikládáme i tabulku s tou aktuálně nejlepší cenou.

Tabulka cen pro Prom-IN BCAA Synergy
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 719 Kč
Cena: 719 Kč
Cena: 719 Kč

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.