Prom-IN BCAA Synergy: Ty nejlepší aminokyseliny pro pořádné dříče (Recenze)

Naposledy upraveno: 29. května 2018

Za několik let strávených v posilovně jsem vyzkoušel již desítky různých větvených aminokyselin. Když jsem před nějakým časem objevil BCAA Synergy od společnosti Prom-IN, věděl jsem, že tahle jsou ta pravá.

Víte i vy, jakou mají rozpustnost? Jak chutnají? Jaké mají složení a vyplatí se vůbec koupit? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky se dozvíte v následující recenzi. 

Prom-IN BCAA Synergy
Publikováno: 25. dubna 2018
Upraveno: 29. května 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Aminokyseliny, BCAA
Chuť
9.7/10
Rozpustnost
9.9/10
Vstřebatelnost
9.9/10
Složení
9.9/10
Poměr cena a výkonu
10.0/10
Celkové hodnocení
9.9
z 10 bodů

Jistě jste si také všimli, že BCAA Synergy obsadily první místo v našem žebříčku nejlepších instantních BCAA a pravidelně jste se nás na ně ptali. Proto vám konečně přinášíme samostatnou recenzi tohoto produktu. 

Bezkonkurenční složení 

BCAA Synergy obsahují směs klíčových aminokyselin sestavených pro maximální podporu vašeho výkonu, ochranu svalové hmoty před katabolizací a správnou regeneraci.

V jedné dávce produktu (11g) najdete: 

  • 5g BCAA, které chrání svalovou hmotu před katabolizací, podporují proteosyntézu a zlepšují regeneraci
  • 3g A-AKG pro lepší produkci růstového hormonu i oxidu dusného, který zlepšuje svalové prokrvení během tréninku 
  • 2g glutaminu, který podporuje imunitní systém, zamezuje katabolismu a další

BCAA Synergy příchutě, příprava

Úžasné příchutě

BCAA Synergy jsou dostupné hned v devíti skvělých příchutích (broskev, citron/máta,cola, grep, malina, meloun, pomeranč, višeň a zelené jablko), ze kterých si vybere naprosto každý z vás.

osobně jsem si zamiloval příchuť Cola, která, byť zní velmi uměle, je vcelku přírodní, dobře rozpustná a překvapivě není přeslazená, což mě příjemně překvapilo. Podobně jsem si oblíbil i pomerančovou příchuť, která už je ale o něco sladší. Naopak malina mě příliš nezaujala, právě kvůli sladké a umělé příchuti. 

náš tip!
Pokud máte rádi Coca Colu, ale nechcete do sebe zbytečně dostávat spousty sladidel, kyseliny fosforečné a glukózovo-fruktózového sirupu, mohou BCAA Synergy s příchutí Cola posloužit jako skvělá alternativa.

Snadná příprava a okamžitá vstřebatelnost 

Obrovským benefitem BCAA Synergy je snadná rozpustnost. V šejkru se rozpustí takřka okamžitě, nepění a ani nevytváří hrudky, takže jsou vhodné k okamžité konzumaci. 

Jak jsme si popsali v našem podrobném článku o BCAA, větvené aminokyseliny neprochází přes tenké střevo, ale jsou téměř okamžitě dostupné jako zdroj energie pro naše svaly. U BCAA Synergy je vstřebatelnost díky instantní formě bezproblémová a rychlá, tudíž je z vlastní zkušenosti doporučuji užívat až bezprostředně před tréninkem nebo při něm. 

náš tip!
Před tréninkem můžete BCAA Synergy smíchat s kreatinem, který uvolňuje ATP (palivo pro naše svaly) a také napomáhá regeneraci. Můžete si o něm u nás na webu dokonce přečíst i celý článek.

Benefity v bodech 

  • Prvotřídní složení
  • Synergicky působící složky
  • Snadná rozpustnost i vstřebatelnost
  • Skvělé příchutě
  • 10g účinných látek v 11g dávce

BCAA Synergy rozpustnost, vstřebatelnost

Závěrečné zhodnocení 

BCAA sice netvoří základ suplementace, ale pokud trénujete často a potřebujete podpořit regeneraci, jsou rozhodně dobrou volbou.

Pro mě jsou BCAA Synergy tím nejideálnějším doplňkem, protože nabízí kombinaci tří osvědčených látek (glutaminu, argininu a BCAA), které před tréninkem maximálně pomůžou nejen regeneraci a ochraně svalové hmoty, ale také imunitnímu systému, prokrvení, resyntéze glykogenu atd.

Navíc cena za ně není vůbec přestřelená, a proto si je může dovolit víceméně každý student. Přikládáme i tabulku s tou aktuálně nejlepší cenou.

Tabulka cen pro Prom-IN BCAA Synergy
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 639 Kč
Cena: 719 Kč
Cena: 719 Kč

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.