Czech Virus Beast virus: Prvotřídní nakopávač nebo zbytečná investice? (Recenze)

Naposledy upraveno: 9. září 2018

Existuje jen málo předtréninkových suplementů, které by měly mezi uživateli tak dobré hodnocení, jako má právě Beast Virus. No a jelikož je nakopávače potřeba neustále střídat, rozhodl jsem se svůj oblíbený Agrezz na chvíli odložit a vyzkoušet Beast.

Jaký je? Jak chutná? Jak rychlý má nástup účinku? Vyplatí se do něj vůbec investovat? To a mnohem více se dozvíte níže. 

 

Czech Virus Beast Virus
Publikováno: 6. června 2018
Upraveno: 9. září 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Chuť
8.5/10
Rozpustnost
9.8/10
Účinnost
9.5/10
Vstřebatelnost
9.8/10
Cena
8.2/10
Celkové hodnocení
9.2
z 10 bodů

Ještě před samotnou recenzí bych rád podotkl, že Beast Virus je součástí našeho srovnání 10 nejlepších nakopávačů, takže jestli vás zajímá jeho složení a jiné obecné informace, můžete si ho zobrazit.

V následující recenzi bych se totiž rád zaobíral důležitějšími aspekty, které na oficiálních stránkách nenajdete - přípravou, účinky, chutí, atd.

Složení a příchuť nakopávače Beast Virus

Snadná příprava

Vzhledem k tomu, že jsou všechny složky Beast Virusu plně instantní, není s přípravou žádný problém, což zdaleka neplatí o všech nakopávačích. Mnohé z nich totiž obsahují nerozpustné složky, a tudíž musíte i po tom, co ho přelijete z šejkru do skleničky, neustále míchat.

V případě Beastu stačí párkrát promíchat v plastové lahvi a v klidu si ho vychutnat. Neusazuje se, nehrudkovatí a ani příliš nepění.  

NÁŠ TIP!
Pokud patříte mezi zkušené cvičence, můžete Beast Virus před tréninkem užívat spolu s m3/s pump. Dosáhnete tak nejen maximální stimulace, ale i skvělého prokrvení svalů.

Rychlá vstřebatelnost 

Co se týče vstřebatelnosti, Beast Virus mě velmi příjemně překvapil. Obvykle jsem zvyklý nakopávače používat minimálně 20 minut před tréninkem, protože se jednotlivé složky vstřebávají relativně dlouhou dobu.

V tomto případě jsem se ale držel rady výrobce a Beast Virus dávkoval až 10-15 minut před tréninkem. A již po pár minutách jsem pocítil první mravenčení obličeje a posléze i další nastupující účinky

Chuť, která neurazí, ale ani nenadchne 

Nikdy jsem žádné suplementy nepil kvůli jejich chuti, a tudíž tento bod většinou hodnotím velmi pozitivně. Víceméně to platí i u Beast Virusu. Chuť mandarinky ani kyselého jablka a maliny není nijak špatná, ale rozhodně nemůžu tvrdit, že by mě příliš nadchla.

Když si vzpomenu, jak jsem byl nedávno unesený z příchutí Czech Virus proteinu Probio7, je Beast Virus opravdu slabý.

Jak jsem ale řekl již v úvodu, suplementy nikdy neužívám kvůli jejich chuti a u předtréninkovek to platí dvojnásob, neboť většina obsažených látek je přirozeně hořkých. 

Beast Virus má skvělou rozpustnost i příchuť

Cena odpovídá účinkům

Jako je tomu u většiny kvalitních nakopávačů, není ani cena Beast Virusu příliš nízká. Na druhou stranu, pokud se už rozhodnete do těchto  ne zcela nezbytných doplňků investovat, doporučujeme si raději připlatit za kvalitu, než vyhodit o dvě stovky méně za suplement, který nebude fungovat.  

NÁŠ TIP!
Vzhledem k vysoké ceně rozhodně nedoporučujeme užívat Beast Virus před každým tréninkem, ale pouze před těmi těžšími. Před lehčími tréninky může být vhodnou volbou například černá káva nebo zelený čaj.

Celkové hodnocení 

Celkově si troufám Beast Virus zařadit jen těsně za Agrezz, který v současnosti nemá konkurenci. Jelikož si na jednotlivé nakopávače tělo pomalu zvyká, rozhodně není na škodu používat Beast Virus jako možnou alternativu pro každého zkušeného cvičence, který potřebuje povzbudit do tréninku a na silné konkurenční předtréninkovky už si zvykl. 

Jestli se do Beast Virusu rozhodnete investovat, v žádném případě nebudete litovat.

Tabulka cen pro Czech Virus Beast Virus
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 748 Kč
Cena: 749 Kč
Cena: 749 Kč

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.