BrainMax 3.0 Anabolic Dagger – Skutečně funkční doplněk bez zbytečných aditiv (Recenze)

Naposledy upraveno: 26. září 2019

Co se vám vybaví, když se řekne skutečně funkční nakopávač? Pálí po něm uši? Nemůžete usnout? Nám byl coby skutečně funkční doplněk ze všech stran podstrkován Brainmax 3.0 Anabolic Dagger, a proto jsme se ho rozhodli vyzkoušet.

Jak funguje, když jeho složení možná nevypadá tak nadupaně? Jak chutná? Vyplatí se do něj investovat, nebo existují lepší alternativy? To a mnohem více se dozvíte v naší dnešní recenzi!

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger
Publikováno: 26. září 2019
Upraveno: 26. září 2019
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Chuť
4.5/10
Rozpustnost
9.7/10
Efekt
9.5/10
Složení
9.8/10
Cena
8.4/10
Celkové hodnocení
8.4
z 10 bodů

Na úvod zbývá ještě podotknout, že tento nakopáváč jsme testovali velmi dlouho, abychom byli schopni zaznamenat i dlouhodobější efekt. Náš detailní hodnocení tedy najdete níže.

Famózní složení, které je s každou další verzí lepší

Složení Brainmax 3.0 je zkrátka fascinující. Veškeré legislativně problematické suroviny byly v nové variantě odstraněny, koncentrace některých látek navýšeny a díky tomu vznikl produkt, který rozhodně musí patřit k naprosté špičce. Schválně se podívejte na jeho složení:

  • 50mg bisglycinátu zinečnatého, který přispívá k normální syntéze bílkovin, hormonální optimalizaci i metabolismu sacharidů
  • 200mg sibiřského ženšenu důležitého pro zdraví a výkon, krevní tlak i normální hladinu krevního cukru
  • 800mg kotvičníku zemního, jež podporuje normální činnost kardiovaskulárního systému, zbyšuje produkci testosteonu a libido.
  • 100mg rhodiola rosea pro normální trávení, okysličování srdce a cév i podporu fyzického výkonu
  • 400mg macy peruánské vhodné pro fyzické i psychické zdraví, plodnost a vitalitu
  • 1500mcg vitamínu D3 nezbytného k normální činnosti svalů a kloubů, k metabolismu vápníku i fungování imunitního systému
  • 200mg pískavice řeckého sena k normální hladině cukru v krvi, povzbuzení chuti k jídlu i normální hladině cholesterolu v krvi.
  • 100mg extraktu z brokolice, která je významným antioxidantem a stimulantem životně nezbytných enzymů.
  • 0,8mg acetyl l-tyrosinu, který skvěle funguje na zlepšení nálady, paměti a stimulaci fungování mozku.
  • 150mg karnitin tartrátu, který se stará o přenášení mastných kyselin a jejich využití coby energetického zdroje
  • 5500mg citrulin malátu, který zvyšuje produkci NO, čímž zlepšuje prokrvení při silovém tréninku
  • 4000mg kreatin monohydrátu, jež patří mezi nejlepší předtréninkové suplementy na podporu síly a výkonu na tréninku
  • 3mg bioperinu, který má za cíl až několikanásobně zlepšit vstřebávání ostatních látek

Z mého pohledu je velmi zajímavé použití bisglycinátu zinečnatého, jehož doporučené dávkování je pro relaxační účinky glycinu především ve večerních hodinách. Jinak ale není produktu co vytknout, protože obsahuje skutečně funkční složky v koncentracích, jaké jsou doopravdy účinné.

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger složení

Chuť, která příliš nepotěší

Když jsem Brainmax 3.0 poprvé ochutnal, přemýšlel jsem, jestli jsem někdy něco podobně špatného ochutnal. Výrobcem deklarovaná příchuť červeného pomeranče dokážete detekovat jen velmi obtížně a s pořádnou dávkou fantazie.

Vzhledem k absenci sukralózy zůstávají jediným použitým sladidlem steviol-glykosidy. Chuť je z hlediska sladkosti dostatečná, jen rozhodně nepůsobí výrazně ani přirozeně. Červený pomeranč tedy rozhodně nečekejte, ale jak velmi často podotýkám, doplňky je dobré brát kvůli jejich efektu, nikoliv kvůli chuti. A ten je v případě Brainmax velmi dobrý.

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger chuť

Až nečekaně dobrá rozpustnost

U většiny nakopávačů je zcela běžným jevem usazování jednotlivých látek na dně. To ale rozhodně nebyl případ Branmax 3.0 Anabolic Dagger, který nejen že šel bez problémů rozmíchat lžičkou, ale dokonce se usazoval jen opravdu minimálně.

Nevytváří hrudky, nepění ani při přípravě v šejkru a je tak možné ho bezprostředně po rozmíchání pít. Osobně jsem používal dvě odměrky (tedy zhruba 14g) produktu, které jsem zalil asi 250 ml vody.

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger příprava

Prvotřídní efekt, který zaručí perfektní trénink

Brainmax 3.0 jsem užíval asi 20 minut před tréninkem a považuji to za naprosto dostačující. Účinné látky měla dostatek času na vstřebání a absolvovaný trénink byl opravdu solidní. Samozřejmě nemůžete očekávat žádné mravenčení uší, protože produktu chybí beta-alanin. Stejně tak nemůžete očekávat extrémní nabuzení způsobené až kontraproduktivním množstvím stimulantů. Co ale čekat můžete, je velmi solidní prokrvení na tréninku a energizace organismu. Z dlouhodobého hlediska rozhodně poznáte i vliv na hormonální optimalizaci, ovšem to je záležitost spíše osob, které mají s nerovnováhou hormonů dlouhodobější problémy.

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger efekt

Vyšší cena, která by příznivce kvalitních doplňků ale neměla odradit

Jak se dalo předpokládat, jeden zásadní problém Brainmax 3.0 Anabolic Dagger přeci jen má. A tím problémem není nic jiného než vysoká cena. Za 320g tohoto doplňku zaplatíte 699 Kč, což ho řadí bezpochyby mezi dražší předtréninkové suplementy. Za jednu 14g dávku zaplatíte něco málo přes 30 Kč, což je ve srovnání s některými konkurenčními doplňky téměř dvojnásobek.

Na druhou stranu rozhodně existují i podstatně dražší doplňky, tudíž se Brainmax 3.0 stále drží někde ve středu a pokud nechcete na předtréninkovém suplementu za každou cenu ušetřit, rozhodně bych ho doporučoval každému vyzkoušet.

Kde koupit Anabolic Dagger nejlevněji?

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger cena

Závěrečné zhodnocení

Brainmax 3.0 Anabolic Dagger by se dal z mého pohledu shrnout do jediného slovního spojení. Dobrá investice. Přesně tou totiž je. I když si za tento doplněk zaplatíte o něco více než za jiné nakopávače, určitě se vyplatí. Účinné složky jsou naprosto odlišné od ostatních doplňků, proto se hodí jej i s vaším nakopávačem střídat.

No a to by od nás bylo pro tuto recenzi všechno. Pokud máte s tímto doplňkem nějaké zkušenosti, určitě se neváhejte ozvat do komentářů. Stejně tak tam směřujte i veškeré svoje dotazy,na které rádi odpovíme.

Komentáře (4)

Jan Novák
Září 26, 2019

Lze kombinovat Anabolic dagger např s Czech virus pump?

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(0)
Mirek Dvořák
Září 28, 2019

Ahoj,

Kombinace Anabolic Dagger s nějakým jiným doplňkem mi přijde zbytečná, veškeré látky jsou ve funkčním množství obsaženy už tady. Pokud byste nutně chtěl něco doplnit, spíš bych se možná podíval na nějaké stimulanty, jestli rád trénujete s nimi. Například kofein je dostupný ve formě tablet,...

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(0)
Marek Šlesinger
Říjen 9, 2019

Ahoj, má cenu brát BrainMax 3.0 Anabolic Dagger i jen před tréninkem a ne každý den? Má to smysl i na hormony, tesťák atd.? Chodím 3x týdně cvičit, pak si dávám protein + glutamine. Tak jestli to má vůbec nějaký smysl, když neaplikuji každý den.

Díky moc, M.

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(0)
Mirek Dvořák
Říjen 13, 2019

Ahoj Marku, smysl to asi má vzhledem k látkám ovlivňujícím prokrvení při tréninku, nicméně z hlediska maximalizace hormonální rovnováhy by byla nejlepší denní konzumace. Protože jinak se ochuzuješ o efekt, který je příčinou vyšší ceny. Pokud chceš jenom předtréninkovku a tenhle efekt tě nezajímá, můžeš zkusit třeba něco z našeho žebříčku :)

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)