BrainMax 2.1 Neurohacker – Hackněte svoji produktivitu i v ty nejnáročnější dny! (Recenze)

Naposledy upraveno: 8. října 2019

O tom, že na trhu existuje opravdu nepřeberné množství různých suplementů, se může každý z nás přesvědčovat dnes a denně. Nám se před nějakým časem dostal do rukou Anabolic Dagger, který nás extrémně zaujal a napsali jsme o něm celou samostatnou recenzi.

Začali jsme se o tyto “pokročilé” a nepříliš známé doplňky zajímat víc a první, co jsme se rozhodli vyzkoušet, byl NeuroHacker Manifesto, který má údajně sloužit k podpoře mentálního výkonu, koncentrace a motivace. Funguje ale tento doplněk? Má nějaký smysl ho za takovou cenu kupovat? To a mnohem více se dozvíte v naší dnešní recenzi.

BrainMax 2.1 Neurohacker Manifesto
Publikováno: 8. října 2019
Upraveno: 8. října 2019
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Vitamíny, minerály
Použité suroviny
9.5/10
Cena
6.0/10
Efekt
9.0/10
Velikost balení
8.5/10
Složení
9.5/10
Celkové hodnocení
8.5
z 10 bodů

Hned na úvod zbývá podotknout, že u tohoto doplňku jsme zkoušeli hned dvě balení, abychom byli schopni posoudit efekt z dlouhodobějšího hlediska. Naše pocity a zkušenosti se tedy dozvíte v tomto hodnocení.

Perfektní složení, které se neustálé zdokonaluje

Můj pohled na neustálé zlepšování složení je tak trochu skeptický. Na jednu stranu je určitě příjemné vědět, že některé suroviny byly nahrazeny účinnějšími a lepšími, na druhou stranu trochu klesá relevantnost produktu, protože nevíte, kdy přijde zase další vylepšená verze. Nicméně, jak se dočtete v dalších odstavcích naší recenze, byl produkt opravdu funkční, a proto bychom se měli podívat na to, jaké látky v něm najdete:

  • 250mg Acetyl-l-tyrosinu, který má prokazatelné pozitivní účinky na zlepšení paměti, nálady i fungování mozku
  • 250mg Alpha GPC, což je pokročilá forma cholinu, která ovlivňuje nejen soustředění a paměť, ale podle odborných studií dokáže i zvyšovat hladinu růstového hormonu.
  • 250mg Bacopa monnieri, což je jedna z nejpoužívanějších bylin japonské medicíny. Užívá se jako tonikum proti nespavosti a nervovému napětí, ale velmi pozitivně ovlivňuje i mozkovou aktivitu.
  • 250mg Gotu koly, která je známá pro svůj pozitivní efekt na podporu mozkové činnosti, inteligence a dlouhověkosti.
  • 100mg Acetyl-l-karnitinu, jež zlepšuje inzulínovou senzitivitu, snižuje míru oxidačního stresu a jeho suplementace může rovněž vést k poklesu hladiny glukózy.
  • 40mg ginkgo biloby, která sice bývá velmi často doporučována různými odborníky, ale podle důvěryhodných webů neexistují vědecké studie, které by potvrdily některý z deklarovaných efektů.
  • 3 mg extraktu z černého pepře, který slouží ke zlepšení absorpce ostatních látek.

Osobně si myslím, že složení je téměř perfektní. Můj celkový dojem kazí možná tak použití ginkgo biloby, jejíž efekt je obzvláště poslední dobou poměrně diskutovaným tématem. Ostatní látky jsou ale vysoce účinné, potvrzené mnoha vědeckými studiemi, a proto si myslím, že je Neurohacker Manifesto opravdu dobrou volbou.

BrainMax Neurohacker recenze složení

Efekt, který rozhodně stojí za zkoušku

Pravděpodobně nejdůležitějším odstavcem této recenze je zhodnocení efektu, který jsem zpozoroval. A upřímně řečeno jsem byl z doplňku již po první dávce naprosto nadšený. Ihned se projevil pozitivní efekt na zlepšení koncentrace, která mi po několika hodinách práce či učení často chyběla. Co se týče mentálního výkonu a motivace do práce mám spíše pocit, že se jedná o placebo, nicméně stále je to účinné placebo. Tudíž produkt svůj účel splní a to je to nejdůležitější, co by vás mělo zajímat. Většinou jsem užíval Manifesto hned z rána a i když většinou mám po probuzení problémy se „rozpohybovat,“ s Neurohackerem to bylo již po pár minutách podstatně jednodušší.

Nemůžete čekat žádnou extrémní stimulaci a dodání energie i po hodině spánku, nicméně rozhodně tento produkt dokáže pomoci. Co je pro mě ale nejdůležitější, nepřestal mi fungovat ani po téměř dvou měsících testování, a proto ho všem jedině doporučuji.

Brainmax Neurohacker recenze efektu

Opravdu vysoká cena, která produkt dělá nedostupným

Jak již bývá u kvalitních produktů s nekompromisním složením a skutečným efektem zvykem, cena je na poměry běžných suplementů opravdu vysoká. Za 60 kapslí, tedy měsíční balení, zaplatíte 600 Kč, což v přepočtu představuje 20 Kč za jednu dávku.

Tato cena je opravdu vysoká, nicméně jak jsem předeslal výše, je kompenzována skutečným efektem. Jistě se dají sehnat i levnější doplňky podobného typu, nicméně jejich funkčnost bude značně pofidérní. Osobně si myslím, že když už se rozhodnete do nějakého doplňku na podporu soustředění a mentálního výkonu, vyplatí se investovat do kvalitnějších produktů. A tím Neurohacker Manifesto bezpochyby je.

Kde koupit BrainMax Neurohacker nejlevněji?

BrainMax Neurohacker recenze

Užívání je nutné nalačno, jinak produkt nefunguje

Přestože jsem efekt Manifesta zkoumal dlouhodobě, pozitivní efekt se objevil již po první dávce. Nutné ovšem bylo užívat tento produkt nalačno, buď před snídaní, nebo s dlouhým odstupem po jídle, protože jinak byl jeho efekt o poznání slabší, někdy až nulový. Abyste tedy z produktu vytěžili maximum, je nutné ho brát nalačno.

Osobně se mi nejvíce osvědčily dvě tablety spolu s ranní suplementací před jídlem zapít dostatečným množstvím vody. Pokud ráno Manifesto užívat nechcete, je dobré ho přijmout alespoň hodinu a půl po jídle.

BrainMax Neurohacker recenze

Závěrečné zhodnocení

Po bezmála dvouměsíčním testování Manifesta musím přiznat, že tento doplněk se mi zamlouvá čím dál více. Naprostá většina sportovců ho pravděpodobně neocení, ale pokud máte sedavé zaměstnání a musíte trávit dlouhé hodiny zíráním do monitoru, nic lepšího na trhu neseženete. Produkt funguje naprosto fenomenálně co se týče koncentrace, ale zároveň neovlivňuje kvalitu spánku, tudíž ho můžete užívat kdykoliv. I když se jedná o poměrně náročnou investici, rozhodně ho doporučuji vyzkoušet, protože nebudete litovat.

No a to by bylo pro dnešní recenzi všechno. Pokud máte nějaké otázky, určitě se neváhejte ptát v komentářích, my vám rádi odpovíme.

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.