CBD Pharma 10% olej: Jasná volba pro ty, kteří chtějí kvalitu [recenze]

Naposledy upraveno: 2. února 2022

CBD patří k nejpopulárnějším doplňkům současnosti a propaguje je celá řada různých slavných osobností a influencerů široce překračujících meze světa fitness. Za CBD se v minulosti postavila třeba Kim Kardashian, Mike Tyson nebo třeba Martha Stewart a není tedy divu, že takové produkty mnoho lidí vyhledává. My byli v minulosti trochu skeptičtí, ale po vyzkoušení několika produktů z našeho srovnání nejlepších CBD olejů a kapek jsme trochu změnili názor – CBD může fungovat, ale jen ve chvíli, kdy zvolíte kvalitní produkt. Na dnešní recenzi jsme si proto vybrali velmi kvalitní doplněk stravy od společnosti CBD Pharma.

CBD Pharma 10% olej
Publikováno: 16. prosince 2021
Upraveno: 2. února 2022
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Ostatní
Chuť
10.0/10
Efekt
9.0/10
Stravitelnost
10.0/10
Složení
10.0/10
Cena
9.5/10
Celkové hodnocení
9.7
z 10 bodů
Tabulka cen pro CBD Pharma 10% olej
Obchod
Cena
Odkaz
Cena:  999 Kč

Jenom CBD? Proč? 

Ze všeho nejdříve se dostáváme ke složení. CBD Pharma nabízí ve svém 10% CBD oleji kombinaci za studena lisovaného konopného oleje a CBD izolátu čítajícího 1000 mg CBD v 10 ml produktu. Neobsahuje tedy žádné jiné kanabinoidy a to je základní rozdíl třeba od olejů značky CBD Star, které jsme také recenzovali. I když některé vědecké studie přichází s tím, že další kanabinoidy mají další spektrum účinků, naráží to u mnohých sportovců na jeden velmi zásadní problém. Světová antidopingová asociace totiž schválila pouze užívání CBD a nikoliv ostatních kanabinoidů. Pokud tedy tak jako já sportujete a podstupujete dopingové testy, je na místě být obezřetný a zůstat u izolovaného CBD. Tomuto produktu tedy nemáme po stránce složení absolutně co vytknout. 

CBD Pharma nabízí oleje s různým množstvím CBD, takže si vybere každý.

Na míru nastavené dávkování

U společnosti CBD Pharma musím opravdu vyzdvihnout přátelský přístup. Produkt na testování nám dorazil obratem a zástupci společnosti mi pomohli nastavit individuální dávkování – s ním samozřejmě pomáhají každému zákazníkovi, který o to projeví zájem. Já podle doporučení měl užívat 2 kapky dopoledne a 6 kapek před spaním po dobu jednoho týdne. Druhý týden jsem pak měl dávkování před spaním ještě o dvě kapky zvýšit. CBD doporučuji vždy nakapat pod jazyk a nechat asi minutu působit. CBD Pharma si na kvalitě dává opravdu záležet.

Vcelku příjemná cena 

Posledním aspektem našeho hodnocení je cena. A ta je vlastně velmi příjemná, protože za lahvičku zaplatíte kolem 1000 korun, což je méně než v případě CBD Star. Na první pohled se to samozřejmě může zdát jako spousta peněz, nicméně v tomto případě jsou zcela kompenzovány kvalitou. A přeci jen je lepší si připlatit za kvalitní produkt, než ušetřit pár stovek a necítit vůbec žádný efekt. 

Tabulka cen pro CBD Pharma 10% olej
Obchod
Cena
Odkaz
Cena:  999 Kč

Závěr: Velmi dobrý produkt, který doporučujeme 

Co říct závěrem? Olej od společnosti CBD Pharma je skvělou volbou, kterou rozhodně doporučujeme. Je to naprosto čistý produkt, který si zakládá na kvalitě a to se samozřejmě promítne i do jeho účinků. Někomu se sice může zdát trochu dražší, ale v rámci prémiových CBD produktů vychází vlastně velmi příjemně. My určitě popřemýšlíme o jeho zařazení do našeho srovnání a vám ho doporučujeme vyzkoušet. 

Diskuze (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.