CBD Pharma 10% olej: Jasná volba pro ty, kteří chtějí kvalitu [recenze]

Naposledy upraveno: 16. prosince 2021

CBD patří k nejpopulárnějším doplňkům současnosti a propaguje je celá řada různých slavných osobností a influencerů široce překračujících meze světa fitness. Za CBD se v minulosti postavila třeba Kim Kardashian, Mike Tyson nebo třeba Martha Stewart a není tedy divu, že takové produkty mnoho lidí vyhledává. My byli v minulosti trochu skeptičtí, ale po vyzkoušení několika produktů z našeho srovnání nejlepších CBD olejů a kapek jsme trochu změnili názor – CBD může fungovat, ale jen ve chvíli, kdy zvolíte kvalitní produkt. Na dnešní recenzi jsme si proto vybrali velmi kvalitní doplněk stravy od společnosti CBD Pharma.

CBD Pharma 10% olej
Publikováno: 16. prosince 2021
Upraveno: 16. prosince 2021
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Ostatní
Chuť
10.0/10
Efekt
9.0/10
Stravitelnost
10.0/10
Složení
10.0/10
Cena
9.5/10
Celkové hodnocení
9.7
z 10 bodů
Tabulka cen pro CBD Pharma 10% olej
Obchod
Cena
Odkaz

Jenom CBD? Proč? 

Ze všeho nejdříve se dostáváme ke složení. CBD Pharma nabízí ve svém 10% CBD oleji kombinaci za studena lisovaného konopného oleje a CBD izolátu čítajícího 1000 mg CBD v 10 ml produktu. Neobsahuje tedy žádné jiné kanabinoidy a to je základní rozdíl třeba od olejů značky CBD Star, které jsme také recenzovali. I když to podle různých odborných studií vypadá, že lepší efekt se může dostavit v případě užívání olejů s kompletním spektrem kanabinoidů, naráží to u mnohých sportovců na jeden velmi zásadní problém. Světová antidopingová asociace totiž schválila pouze užívání CBD a nikoliv ostatních kanabinoidů. Pokud tedy tak jako já sportujete a podstupujete dopingové testy, je na místě být obezřetný a zůstat u izolovaného CBD. Tomuto produktu tedy nemáme po stránce složení absolutně co vytknout. 

CBD Pharma nabízí oleje s různým množstvím CBD, takže si vybere každý.

Na míru nastavené dávkování

U společnosti CBD Pharma musím opravdu vyzdvihnout přátelský přístup. Produkt na testování nám dorazil obratem a zástupci společnosti mi pomohli nastavit individuální dávkování – s ním samozřejmě pomáhají každému zákazníkovi, který o to projeví zájem. Já podle doporučení měl užívat 2 kapky dopoledne a 6 kapek před spaním po dobu jednoho týdne. Druhý týden jsem pak měl dávkování před spaním ještě o dvě kapky zvýšit. CBD doporučuji vždy nakapat pod jazyk a nechat asi minutu působit. 

Pocítil jsem nějaký účinek? 

CBD je ideální používat dvakrát denně, přičemž menší dávkování může mít vliv na pozornost a energii, kdežto větší na spaní a relaxaci. A musím říct, že přesně tak na mě CBD působilo. První dávku jsem si dával ráno před prací, na kterou jsem se bez problémů vydržel dlouho soustředit. Druhou dávku jsem pak bral asi hodinu před spaním a upřímně řečeno jsem nikdy neměl problém s usínáním. Zároveň jsem se ráno budil příjemně odpočatý a necítil jsem se ani trochu nevyspalý, jako tomu může být třeba v případě užívání většího množství melatoninu. 

CBD Pharma si na kvalitě dává opravdu záležet.

Vcelku příjemná cena 

Posledním aspektem našeho hodnocení je cena. A ta je vlastně velmi příjemná, protože za lahvičku zaplatíte kolem 1000 korun, což je méně než v případě CBD Star. Na první pohled se to samozřejmě může zdát jako spousta peněz, nicméně v tomto případě jsou zcela kompenzovány kvalitou. A přeci jen je lepší si připlatit za účinný produkt, než ušetřit pár stovek a necítit vůbec žádný efekt. 

Tabulka cen pro CBD Pharma 10% olej
Obchod
Cena
Odkaz

Závěr: Velmi dobrý produkt, který doporučujeme 

Co říct závěrem? Olej od společnosti CBD Pharma je skvělou volbou, kterou rozhodně doporučujeme. Je to naprosto čistý produkt, který si zakládá na kvalitě a to se samozřejmě promítne i do jeho účinků. Někomu se sice může zdát trochu dražší, ale v rámci prémiových CBD produktů vychází vlastně velmi příjemně. My určitě popřemýšlíme o jeho zařazení do našeho srovnání a vám ho doporučujeme vyzkoušet. 

Diskuze (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.