Protein nejvyšší kvality CFM Evolution (Test/Hodnocení)

Naposledy upraveno: 2. prosince 2017

Shrnutí: CFM Evolution je prvotřídní protein vysoké kvality s přídavkem proteolytických enzymů pro nejlepší vstřebatelnost.

Prom-IN CFM Evolution
Publikováno: 27. srpna 2017
Upraveno: 2. prosince 2017
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Proteiny
Chuť
9.0/10
Rozpustnost
9.9/10
Stravitelnost
9.9/10
Složení
9.9/10
Cena
9.6/10
Celkové hodnocení
9.7
z 10 bodů

Není tomu tak dávno, co jsem se poohlížel po nějakém proteinovém přípravku do nadcházející diety.

Po několika minutách brouzdání na webu jsem objevil relativně nový protein CFM Evolution od ostřílené firmy Prom-IN. Bez většího váhání jsem si ho hned objednal a musím říct, že se pro mě stal hned po první dávce tím nejlepším proteinem, jaký jsem kdy vyzkoušel. 

Hlavní výhody:

  • V jedné porci (30g) obsahuje skvělých 23g bílkovin
  • výborný aminokyselinový profil
  • Neobsahuje žádná aditiva, zahušťovadla ani plnidla
  • Je plně rozpustný, nepění a nehrudkuje se
  • Představuje prvotřídní produkt za bezkonkurenční cenu

Výborná rozpustnost a krásně krémová konzistence

Rozpustnost CFM Evolution je naprosto bezproblémová.

Stačí vysypat odměrku proteinu do šejkru, zalít 300ml vody a protřepat. Konzistence hotového nápoje byla výborně krémová, ani příliš řídká ani příliš tuhá.

Při přípravě mi protein nijak nepěnil, nevytvářel hrudky a byl plně rozpustný

Nejlepší příchuť? Rozhodně pistácie!

Vůbec první příchuť, která se mi zalíbila, byla pistácie.

I přes všechno těšení jsem se bál, že bude chutnat uměle a nevýrazně. Po všech těch čokoládových a vanilkových proteinech pro mě byl pistáciový protein ale velice příjemnou změnou! Nebyl přeslazený, ale zároveň jeho chuti nic nechybělo. Byl jsem natolik spokojený, že od té doby jsem zůstal firmě Prom-IN naprosto věrný.

Naopak brusinkový protein jsem do sebe dostával násilím, protože mi po chuťové stránce opravdu nesedl.

Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 1049 Kč
Cena: 1049 Kč

Perfektní stravitelnost díky proteolytickým enzymům

Upřímně řečeno jsem nikdy nebyl z těch, kteří by řešili při výběru proteinu každý detail. U CFM Evolution mě ale zarazil obsah proteolytických enzymů papainu, bromelainu a laktázy.

Nemyslel jsem si, že by tyto enzymy mohly mít nějaký vliv na stravitelnost výsledného produktu, ale byl jsem příjemně překvapený, protože stravitelnost byla absolutně bez problémů

co to jsou Proteolytické enzymy?

Proteolytické enzymy jsou enzymy, které usnadňují štěpení bílkovin na aminokyseliny. Mají protizánětlivé účinky, bojují proti bakteriím a virům. Mimo to také regulují fungování imunitního systému při alergiích či jiných autoimunních onemocněních. Své využití mají například v mlékárenském průmyslu jako syřidla (chymosin), slouží ke změkčování masa (papain) a podobně. 

Špičkové složení pro ty nejlepší výsledky

Složení CFM Evolution je zcela transparentní - jediným zdrojem bílkovin v produktu je syrovátka zpracovaná nechemickým procesem křížové mikrofiltrace (CFM).

Výsledkem je syrovátkový protein, který zachovává veškeré důležité bílkovinové frakce a je plně instantní. Navíc obsahuje velké množství BCAA a glutaminu pro správnou regeneraci poničených svalových vláken.

Díky proteolytickým enzymům navíc dosáhnete té nejlepší vstřebatelnosti a můžu Vám tak zaručit, že s produktem budete (stejně jako já) maximálně spokojeni.

Příjemná cena, která potěší každého

Na oficiálních stránkách výrobce stojí CFM Evolution 1049,-Kč, což je samo o sobě velmi příjemná cena. Pokud ale počkáte na výprodej, můžete tento protein sehnat i za 960,-Kč nebo ještě levněji.

Vzhledem ke kvalitě produktu je cena opravdu velmi příjemná a myslím, že si tento protein mohou dovolit jak studenti, tak i lidé, kteří do cvičení nechtějí investovat celou výplatu. 

Závěrečné zhodnocení

Za dobu, co se věnuji silovým sportům, jsem stihl vyzkoušet opravdu velké množství proteinových doplňků slibujících hory doly.

Od CFM Evolution jsem žádné velké očekávání neměl, ale velmi mile mě překvapil a jiný protein od té doby nepoužívám. Mohu ho doporučit každému, kdo nemá peněz na rozhazování, ale i tak chce svým svalům dopřát kvalitní výživu pro růst

Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 1049 Kč
Cena: 1049 Kč

Komentáře (0)

Zatím nikdo nekomentoval. Buď první a napiš svůj názor.