Czech Virus Probio7: Chutný protein s bezkonkurenční stravitelností (Recenze)

Naposledy upraveno: 7. listopadu 2018

Jistě jste si všimli, že protein Pure Elite od Czech Virusu získal velmi dobré hodnocení v našem žebříčku nejlepších syrovátkových proteinů. Tato společnost přišla na trh s celou řadou dalších produktů, mimo jiné i se syrovátkovým proteinem Probio7

Víte ale, jaký je? Jak chutná a jakou má rozpustnost? Vyplatí se ho koupit? Ochutnali jsme ho a přinášíme vám následující recenzi, ve které zodpovíme všechno, co by vás před koupí produktu mělo zajímat.

Czech Virus ProBio7 Whey Protein
Publikováno: 14. března 2018
Upraveno: 7. listopadu 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Proteiny
Chuť
9.5/10
Rozpustnost
10.0/10
Stravitelnost
9.9/10
Složení
10.0/10
Cena
8.5/10
Celkové hodnocení
9.6
z 10 bodů

Zajímalo nás především složení, chuť, rozpustnost a pěnivost, poměr ceny a výkonu a případné další benefity produktu. Pojďme tedy na to: 

Prvotřídní složení 

Důvod, proč jsem se rozhodl Probio7 vyzkoušet, je především výborné složení. Základ tvoří vysoce kvalitní syrovátkový koncentrát zpracovaný ultrafiltrací. Ten je pak obohacen o směs 7 probiotik INTOLAC plus, která napomáhá trávení laktózy.

To znamená maximálně účinnou směs bez zbytečných aditiv a nežádoucích složek. Ke slazení byly použity pouze stéviové glykosidy a sukralóza.

Složení proteinu ProBio7

Vyvážené příchutě 

Probio7 je dostupné hned ve třech různých příchutích:

  • vanilka
  • čokoláda
  • kokos

Czech Virus sice na rozdíl od mnohých konkurenčních firem nedává na výběr z 15 různých příchutí, ale za to jsou všechny vyvážené a chutnají opravdu výborně.

Pokud nemáte, tak jako já, rádi umělé příchutě, budete maximálně spokojeni s vanilkou a kokosem, které nejsou příliš výrazné, ale přesto velmi chutné. Čokoláda se mi zdála o poznání intenzivnější, ale i přesto patří mezi nejlepší čokoládové proteiny, které jsem zatím ochutnal.

ProBio7 se prodává v příchutích: vanilka, čokoláda, kokos

Snadná příprava   

Velikým benefitem Probio7 je jeho snadná příprava. Protein nevytváří hrudky a rozpustí se po pár vteřinách míchání v šejkru. Díky téměř nulové pěně je navíc vhodný pro okamžitou konzumaci, neboť nemusíte čekat, až pěna opadne. 

Skvělý poměr ceny a výkonu 

Probio7 stojí 1 099 Kč, což je víceméně standartní cena, kterou za každý kvalitní koncentrát zaplatíte.

Jenže co se týče složení, standartu se Probio7 vymyká - koneckonců, kolik znáte konkurenčních produktů zpracovaných ultrafiltrací a obsahujících 7 probiotik pro lepší trávení laktózy?

Pokud s nákupem navíc počkáte na zvýhodněnou akci, rozhodně nebudete litovat.

Tabulka cen pro Czech Virus ProBio7 Whey Protein
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 1099 Kč
Cena: 1099 Kč

Nejdůležitější benefity v bodech: 

  • 23g bílkovin v dávce
  • vysoký obsah BCAA a glutaminu
  • skvělá rozpustnost a chuť
  • obsahuje 7 probiotik pro lepší trávení laktózy
  • nepění při přípravě
  • balení obsahuje 75 dávek

Vhodné řešení pro cvičence s problematickým trávením laktózy

Díky obsahu sedmi různých probiotik (Bacillus coagulans, Bacillus subtilis, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus) může být protein Probio7 skvělým řešením pro každého, kdo hůře tráví laktózu.

Pokud se vám zdá, že klasické proteiny hůře snášíte, rozhodně Probio7 vyzkoušejte. Tím ale neříkáme, že je vhodný pro osoby s laktózovou intolerancí. Probio7, stejně tak jako většina ostatních syrovátkových proteinů, laktózu obsahuje.

Závěrečné zhodnocení ProBio7

Prvotřídní složení, skvělá chuť, vůně i rozpustnost a bezkonkurenční stravitelnost. Tak by se dal shrnout protein Probio7. Musím přiznat, že mě po všech stránkách velmi překvapil a byl jsem s ním maximálně spokojený

Doporučil bych ho každému, komu nevadí si připlatit za produkty nejvyšší kvality. Pokud do svého těla chcete dostávat opravdu jen to nejlepší, je Probio7 tou pravou volbou.

Tabulka cen pro Czech Virus ProBio7 Whey Protein
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 1099 Kč
Cena: 1099 Kč

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.