Extrifit Protein Caffe Isolate: Osvěžující káva s prvotřídním složením (Recenze)

Naposledy upraveno: 7. dubna 2018

Po mnoha úspěšných produktech přišla firma Extrifit na trh s novinkou Protein Caffe Isolate - kvalitním proteinem s obsahem pravého kávového extraktu. Jaká je? Má vůbec něco společného s kávou?

Odpovědi na všechny otázky, které by vás před koupí mohly zajímat se dozvíte v následující recenzi.

Extrifit Protein Caffé Isolate
Publikováno: 4. dubna 2018
Upraveno: 7. dubna 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Proteiny
Chuť
9.9/10
Rozpustnost
9.5/10
Stravitelnost
9.9/10
Složení
10.0/10
Cena
6.5/10
Celkové hodnocení
9.2
z 10 bodů

Revoluční doplňky mě vždycky nechávaly tak nějak v klidu. Nikdy jsem se nestaral o proteinové pudinky, proteinové kaše a dokonce ani o jiné proteinové proteiny. Když ale Extrifit uvedl na trh proteinovou kávu, jakožto obrovský milovník tohoto kofeinového zázraku jsem zbystřil a rozhodl se tuto novinku ochutnat.

Prvotřídní složení 

Proteinová káva obsahuje přesně to, co se od ní očekává:

  • vysoce kvalitní instantní syrovátkový 90% izolát zpracovaný metodou CFM
  • pravou instantní kávu

Ke slazení byla navíc použita zdravotně nezávadná sukralóza, což osobně považuji za velký benefit. Za drobný nedostatek považuji snad jen to, že k přírodnímu kofeinu byl ještě přidán kofein v prášku, nicméně na výsledné chuti, kvalitě ani složení produktu to absolutně nepoznáte.

Složení - Extrifit Protein Caffé Isolate

Osvěžující chuť 

Složení je opravdu prvotřídní, ale chuť je ještě daleko lepší.

Chutnala totiž přesně tak, jak by podle mého názoru měl chutnat každý protein. Z proteinové kávy není cítit žádná extrémně umělá příchuť nacpaná konzervanty a sladidly, ale naprosto přírodní chuť, kterou si každý milovník kávy zamiluje.

I když jsem se původně bál, že bude z produktu extrémním množstvím cítit syrovátka, vůbec nic jsem nepostřehl. 

náš tip
Proteinová káva může bát skvělým osvěžením do letních dnů! Díky prvotřídnímu složení se navíc nemusíte vůbec bát, že byste tím narušili svoji dietu.

Snadná příprava 

Ani příprava proteinové kávy nepřináší žádné problémy. I když výrobce radí rozmíchat ve 200ml vody, já použil 300ml a chuť kávy byla pořád velmi výrazná a plná.

Rozpustnost je opravdu výborná, káva se rozpustí po chvilce míchání v šejkru. Drobnou nevýhodou je ovšem vysoká pěnivost, takže po rozmíchání musíte čekat, než pěna opadne a vy si budete moci kávu přelít do sklenice a vychutnat si ji.

Snadná příprava - Extrifit Protein Caffé Isolate

Značně přestřelená cena 

Nebýt vysoké ceny, proteinová káva by se stala denní součástí mého jídelníčku nejen v dietě, ale i v objemu.

Tabulka cen pro Extrifit Protein Caffé Isolate
Obchod
Cena
Odkaz
Cena: 37 Kč

Bohužel si za jedno balení zaplatíte téměř 40 Kč a když se rozhodnete pro koupi balení 10 kusů, zaplatíte 340 Kč, což je, alespoň podle mého názoru, relativně vysoká cena.

Pokud si tedy rádi dopřáváte a hledáte úžasné a zdravé osvěžení (nejen) na letní dny, je to ta pravá volba pro vás. Z hlediska každodenní konzumace pro vás ale bude mnohem výhodnější investovat do kvalitního proteinového nápoje a kávu si dopřát zvlášť.

chcete ušetřit?
Pokud chcete ušetřit, můžete si proteinovou kávu vyrobit i doma. Stačí k tomu mít neochucený syrovátkový protein a instantní (rozpustnou) kávu. Její chuť ale narozdíl od Protein Caffe Isolate mnohem lépe vynikne v mléku.

 Benefity Protein Caffe Isolate v bodech: 

  • Obsahuje vysoce kvalitní instantní syrovátkový 90% izolát a pravou instantní kávu
  • Neobsahuje ani gram cukru či tuku
  • Skvěle chutná 
  • Má výborné spektrum aminokyselin
  • V jedné dávce najdete téměř 5,5g BCAA 

Rozpustnost - Extrifit Protein Caffé Isolate

Závěrečné zhodnocení

Pokud opomeneme cenu, jedná se podle mého názoru o jeden z nejlepších doplňků s obsahem bílkovin na trhu. Všechny použité suroviny jsou vysoce kvalitní a výsledná chuť je naprosto úžasná.

Bohužel ale cenu opomenout příliš nelze.

Jestli tedy chcete proteinovou kávu vyzkoušet nebo si ji dopřávat jen na zpestření jídelníčku, určitě ji vřele doporučujeme. Z hlediska každodenní konzumace pro vás ale bude mnohem výhodnější investovat do kvalitního proteinového nápoje a kávu si dopřát zvlášť. 

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.