Suprex Level „Nesmrtelnost“ – Jak funguje doplněk z dílny Jonáše Petříka? (Recenze)

Naposledy upraveno: 6. dubna 2020

Jonáš Petřík je sportovcem, který má za sebou mnohaletou kariéru napříč sportovními odvětvími. Nám v našem týmu je velmi sympatický svými otevřenými názory, se kterými nemůžeme než souhlasit, a proto nás velmi zajímalo, jak si vede doplněk, který on sám vymýšlel a jaký svým složením v Česku nemá konkurenci.

Jak tedy Level „Nesmrtelnost“ funguje? Vyplatí se za poměrně vysokou cenu koupit? Poznáte nějaký efekt? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky se dozvíte v dnešním hodnocení.

Level Nesmrtelnost
Publikováno: 9. února 2020
Upraveno: 6. dubna 2020
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Vitamíny, minerály
Složení
9.9/10
Účinnost
9.9/10
Cena
7.2/10
Kvalita
9.7/10
Praktičnost
8.8/10
Celkové hodnocení
9.1
z 10 bodů

Na úvod ještě zbývá dodat, že Level „Nesmrtelnost“ se umístil velmi dobře v našem žebříčku nejlepších testosteron stimulantů, tudíž pokud vás spíš než samostatná recenze zajímá komplexnější srovnání s konkurencí, nezapomeňte se podívat také na srovnání.

Velmi dobré složení, jaké nemá obdoby

I když v recenzích obvykle rád srovnávám produkty s konkurencí, v případě Levelu „Nesmrtelnost“ tuto možnost nemám, protože žádný podobný doplněk se v našich končinách nevyrábí. Možná vás napadá Health Balance, který jsme nedávno recenzovali, ten ale cílí na trochu jiné benefity a srovnání s ním by bylo neobjektivní.

Tento suplement v sobě kombinuje hned 4 klíčové suroviny, které jsou testovány po staletí a jejich pozitivní efekt poznáte i vy. Konkrétně v jedné denní dávce najdete:

  • 1000mg Reishi, což je houba disponující opravdu širokým spektrem pozitivních účinků na lidský organismus. Existují vědecké studie, které potvrdily například pozitivní efekt na fungování imunitního systému. Dále také pomáhá pálit tuk a dokonce snižuje výskyt depresí, což by čekal snad jen málokdo. Kromě toho dokáže snižovat hladinu LDL cholesterolu a zvyšovat úroveň HDL, jak opět prokazují odborné poznatky.
  • 750mg Brahmi, což je rostlina v našich končinách označovaná jako bakopa drobnolistá. Brahmi je doslova nabitá všemi možnými antioxidanty, které snižují množství volných radikálů v těle. Důvod, proč jsem si ji oblíbil já ale spočívá především v její schopnosti stimulovat fungování mozku a zlepšovat reakci těla na stres a úzkost.
  • 750mg Macy, která je velmi známá pro svůj pozitivní efekt na hormonální optimalizaci a pravděpodobně i proto byla přidána do tohoto suplementu. Kromě těchto účinků ale oceníte jistojistě i vliv na zvýšení výkonnosti, a to nejen té fyzické, ale taky psychické, jak prokazují četné výzkumy.
  • 500mg Ashwagandhy, která pomáhá stabilizovat hladinu krevního cukru a snižovat hladinu kortizolu, čímž stejně jako maca přispívá k hormonální optimalizaci, což ocení především starší cvičenci. Aby nebyli ochuzeni mladší sportovci, tak ashwagandha rovněž velmi dobře zvyšuje sílu a zlepšuje tělesnou konstituci, což opět potvrzují mnohé studie.

Jak si tedy můžete všimnout, po stránce složení Level „Nesmrtelnost“ určitě není ten nejnašlapanější doplněk. Na druhou stranu účinky těchto látek jsou tak široké, že vlastně mnoho nefunkčních doplňků s desítkami složek ještě předčí. Po stránce složení tedy nemám co vytknout.

Level Nesmrtelnost složení

Efekt je zkrátka a dobře nepopsatelný

Pravidelné užívání levelu „Nesmrtelnost“ s sebou přináší hned několik pozitivních účinků, o které se rozhodně musím podělit. Zaprvé je to pozitivní vliv na fungování imunitního systému, protože za celou dobu, co jsem tento doplněk užíval, jsem nebyl ani jednou nemocný, i když všude kolem mě byla chřipková epidemie.

Zadruhé jsem pocítil podstatně více energie v průběhu celého dne - ráno jsem se budil naprosto odpočatý a po celý den se mi ani trochu nechtělo spát. A poslední efekt, který rozhodně stojí za zmínku, je lepší výkonnost na tréninku - vydržel jsem trénovat déle a dokonce jsem zaregistroval i lepší regeneraci, což jsem rozhodně nečekal. Level „Nesmrtelnost“ tedy moje očekávání předčil na plné čáře a i po této stránce ho mohu jen a pouze doporučit.

NÁŠ TIP
Jelikož se pozitivní efekt Level „Nesmrtelnost“ projeví až po delší době, rozhodně doporučuji koupit alespoň dvě velká balení.

Level Nesmrtelnost efekt

Šest tablet denně se bohužel prodraží

I když jsem byl z užívání doplňku Level „Nesmrtelnost“ opravdu nadšený, dvě chyby jsem u něj přece jen našel, a proto je víc než vhodné je v tomto odstavci najednou zmínit. Zaprvé je to množství tablet, které musíte polykat. Jedna dávka totiž představuje hned 6 kapslí, což po ránu může opravdu být pro někoho dost velký problém a musíte vypít poměrně dost vody, abyste tablety dobře zapili a došlo k maximálnímu využití.

Level Nesmrtelnost dávkování

Druhou nevýhodou je pak relativně vysoká cena, protože za takovou denní dávku zaplatíte hned 22 Kč, což je na poměry většiny z vás jistě dost. V tomto případě je ale nutné si uvědomit, že i pokud byste si suroviny nakoupili zvlášť a doplněk si míchali sami, cena bude velmi podobná, tudíž si vůbec nepomůžete.

Tabulka cen pro Level Nesmrtelnost
Obchod
Cena
Odkaz

Level Nesmrtelnost užívání

Závěrečné zhodnocení

Level „Nesmrtelnost“ je velmi kvalitní doplněk, který je skutečně funkční a musím říct, že se rozhodně vyplatí si připlatit za kvalitní a staletími osvědčené suroviny, než investovat například do větvených aminokyselin, které upřímně řečeno většina sportovců vůbec nevyužije.

Jestli se rozhodnete do tohoto suplementu investovat, pro maximální efekt určitě doporučuji dvě balení, protože nástup účinků nějaký čas trvá. Máte s Level Nesmrtelnost nějaké zkušenosti? Napište nám dolů do komentářů.

Velký test suplementů Suprex (VIDEO):

Komentáře (2)

Zdeněk S.
Únor 9, 2020

Testo Virus 2 mi teda přijde lepší. Bude recenzi i na tuhle novinku od Czech Virusu?

Souhlasím(+6)
Nesouhlasím(-2)
Leonardo
Únor 11, 2020

to složení je fakt dobrý, dávkování 2 kapsle na den a výdrží to dva měsíce, uvažuji o koupi

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)