LevroPump: Kvalitní produkt, nebo zbytečná investice? [recenze]

Naposledy upraveno: 3. srpna 2022

Kevin Levrone patří k nejvýraznějším osobnostem kulturistiky a o tom svědčí mimo jiné fakt, že je uvedený v síni slávy IFBB. Tak jako celá řada slavných osobností, si ale i Kevin Levrone zřídil vlastní značku suplementů, na kterých se snaží pořádně vydělat. My jsme se proto v naší dnešní recenzi rozhodli podívat na LevroPump, předtréninkový doplněk zvyšující prokrvení. Jak nám vyhovoval? A doporučujeme ho? To probereme v našem dnešním hodnocení.

Kevin Levrone LevroPump
Publikováno: 25. prosince 2021
Upraveno: 3. srpna 2022
Autor recenze: Sebastián Okruhlica
Kategorie: Nakopávače
Chuť
8.0/10
Rozpustnost
8.0/10
Stravitelnost
8.0/10
Složení
6.0/10
Cena
9.0/10
Celkové hodnocení
7.8
z 10 bodů
Tabulka cen pro Kevin Levrone LevroPump
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena:  459 Kč
Cena:  549 Kč

Na úvod se ještě hodí zmínit, že ty nejlepší doplňky před tréninkem jsme zveřejnili v našem žebříčku nejlepších nakopávačů, který pravidelně aktualizujeme.

Složení, které na první pohled ničím nezaujme

Když se podíváme na složení tohoto pre-workoutu, nejspíš vás na něm na první pohled nic nezaujme. Nachází se v něm

  • 4000 mg beta-alaninu, který je zodpovědný za pálení uší i optimalizaci silového výkonu při tréninku
  • 3000 mg argininu AAKG a 1500 mg citrulin malátu, což jsou látky zodpovědné za správné prokrvení svalů při tréninku.
  • 200 mg kofeinu, což je jeden z nejpoužívanějších a nejúčinnějších stimulantů. Jeho efekt pak ještě zvyšuje 1000 mg tyrosinu, který se v tomto produktu také nachází.

No a to je všechno. Zatímco některé produkty obsahují klidně i 15 účinných látek, tento produkt jich obsahuje jenom a pouze šest. A to popravdě řečeno opravdu není mnoho.

Složení tohoto produktu rozhodně není kdo ví jak rozsáhlé.
Složení tohoto produktu rozhodně není kdo ví jak rozsáhlé.

Jak produkt hodnotíme po stránce efektu?

Když jsem viděl, že produkt obsahuje jen a pouze 6 účinných látek, byl jsem k němu upřímně řečeno skeptický. Ve skutečnosti ale nefungoval ani zdaleka tak špatně, jak by se mohlo zdát. Produkt vás jen velmi lehoučce nakopne, což je super zejména pro ty z vás, kterým silné nakopávače nedělají dobře. LevroPump, jak už z názvu vyplývá, se postará o poměrně dobré prokrvení, které bez problému vydrží celý trénink. A to by měl být hlavní důvod, proč předtréninkovku užívat. Není to sice doplněk tak silný jako třeba Agrezz, který se stal vítězem našeho žebříčku, ale pro ty z vás, kteří hledají jen decentní podporu prokrvení bude určitě dobrou volbou.

Jak vychází v poměru ceny a kvality?

Jestli musíme na tomto doplňku více než kladně, je to cena. Za balení totiž zaplatíte zhruba 549 Kč, což je víc než příjemná cena. Jedna dávka tak v přepočtu vychází na 18 Kč. A to je ve srovnání s mnohými kvalitními doplňky je to poloviční cena. Pokud jste tedy začátečníci a nemáte k dispozici příliš mnoho finančních prostředků, může vám tento produkt vyhovovat.

Tabulka cen pro Kevin Levrone LevroPump
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena:  459 Kč
Cena:  549 Kč

Chuťově je rovněž velmi dobrý

Velmi dobrý je rovněž i chuťově. My jsme měli možnost vyzkoušet malinovou variantu, která sice vypadá i chutná trochu uměle, ale to je u předtréninkových suplementů už tak nějak zvykem. Při použití většího množství vody není nakopávač ani tak sladký a dá se dobře vypít. Podle dalších uživatelů, kteří tento produkt vyzkoušeli, je dobrá i varianta Kiwi, která ale rovněž působí trochu uměle.

Chuťově je sice trošku umělý, ale ve srovnání s některými ostatními produkty chutná dobře.
Chuťově je sice trošku umělý, ale ve srovnání s některými ostatními produkty chutná dobře.

Závěr: Dobře dostupný produkt za příjemnou cenu

Výhodami tohoto produktu je určitě dobrá cena a přijatelná funkčnost, která dělá z tohoto produktu velmi dobrou volbu pro začátečníky a ty z vás, kteří nechtějí za předtréninkové suplementy utratit celou výplatu. Na druhou stranu účinek ani složení tohoto produktu nejsou tak dobré, aby se mohl ucházet o místo v našem žebříčku. A těm z vás, kteří hledají opravdu funkční produkt, se doporučujeme spíše podívat do našeho srovnání.

Diskuze (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.