LevroPump: Kvalitní produkt, nebo zbytečná investice? [recenze]

Naposledy upraveno: 23. března 2022

Kevin Levrone patří k nejvýraznějším osobnostem kulturistiky a o tom svědčí mimo jiné fakt, že je uvedený v síni slávy IFBB. Tak jako celá řada slavných osobností, si ale i Kevin Levrone zřídil vlastní značku suplementů, na kterých se snaží pořádně vydělat. My jsme se proto v naší dnešní recenzi rozhodli podívat na LevroPump, předtréninkový doplněk zvyšující prokrvení. Jak nám vyhovoval? A doporučujeme ho? To probereme v našem dnešním hodnocení.

Kevin Levrone LevroPump
Publikováno: 25. prosince 2021
Upraveno: 23. března 2022
Autor recenze: Sebastián Okruhlica
Kategorie: Nakopávače
Chuť
8.0/10
Rozpustnost
8.0/10
Stravitelnost
8.0/10
Složení
6.0/10
Cena
9.0/10
Celkové hodnocení
7.8
z 10 bodů
Tabulka cen pro Kevin Levrone LevroPump
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena:  419 Kč -24%
Cena:  549 Kč

Na úvod se ještě hodí zmínit, že ty nejlepší doplňky před tréninkem jsme zveřejnili v našem žebříčku nejlepších nakopávačů, který pravidelně aktualizujeme.

Složení, které na první pohled ničím nezaujme

Když se podíváme na složení tohoto pre-workoutu, nejspíš vás na něm na první pohled nic nezaujme. Nachází se v něm

  • 4000 mg beta-alaninu, který je zodpovědný za pálení uší i optimalizaci silového výkonu při tréninku
  • 3000 mg argininu AAKG a 1500 mg citrulin malátu, což jsou látky zodpovědné za správné prokrvení svalů při tréninku.
  • 200 mg kofeinu, což je jeden z nejpoužívanějších a nejúčinnějších stimulantů. Jeho efekt pak ještě zvyšuje 1000 mg tyrosinu, který se v tomto produktu také nachází.

No a to je všechno. Zatímco některé produkty obsahují klidně i 15 účinných látek, tento produkt jich obsahuje jenom a pouze šest. A to popravdě řečeno opravdu není mnoho.

Složení tohoto produktu rozhodně není kdo ví jak rozsáhlé.

Jak produkt hodnotíme po stránce efektu?

Když jsem viděl, že produkt obsahuje jen a pouze 6 účinných látek, byl jsem k němu upřímně řečeno skeptický. Ve skutečnosti ale nefungoval ani zdaleka tak špatně, jak by se mohlo zdát. Produkt vás jen velmi lehoučce nakopne, což je super zejména pro ty z vás, kterým silné nakopávače nedělají dobře. LevroPump, jak už z názvu vyplývá, se postará o poměrně dobré prokrvení, které bez problému vydrží celý trénink. A to by měl být hlavní důvod, proč předtréninkovku užívat. Není to sice doplněk tak silný jako třeba Agrezz, který se stal vítězem našeho žebříčku, ale pro ty z vás, kteří hledají jen decentní podporu prokrvení bude určitě dobrou volbou.

Jak vychází v poměru ceny a kvality?

Jestli musíme na tomto doplňku více než kladně, je to cena. Za balení totiž zaplatíte zhruba 549 Kč, což je víc než příjemná cena. Jedna dávka tak v přepočtu vychází na 18 Kč. A to je ve srovnání s mnohými kvalitními doplňky je to poloviční cena. Pokud jste tedy začátečníci a nemáte k dispozici příliš mnoho finančních prostředků, může vám tento produkt vyhovovat.

Tabulka cen pro Kevin Levrone LevroPump
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena:  419 Kč -24%
Cena:  549 Kč

Chuťově je rovněž velmi dobrý

Velmi dobrý je rovněž i chuťově. My jsme měli možnost vyzkoušet malinovou variantu, která sice vypadá i chutná trochu uměle, ale to je u předtréninkových suplementů už tak nějak zvykem. Při použití většího množství vody není nakopávač ani tak sladký a dá se dobře vypít. Podle dalších uživatelů, kteří tento produkt vyzkoušeli, je dobrá i varianta Kiwi, která ale rovněž působí trochu uměle.

Chuťově je sice trošku umělý, ale ve srovnání s některými ostatními produkty chutná dobře.

Závěr: Dobře dostupný produkt za příjemnou cenu

Výhodami tohoto produktu je určitě dobrá cena a přijatelná funkčnost, která dělá z tohoto produktu velmi dobrou volbu pro začátečníky a ty z vás, kteří nechtějí za předtréninkové suplementy utratit celou výplatu. Na druhou stranu účinek ani složení tohoto produktu nejsou tak dobré, aby se mohl ucházet o místo v našem žebříčku. A těm z vás, kteří hledají opravdu funkční produkt, se doporučujeme spíše podívat do našeho srovnání.

Diskuze (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.