Suprex Fat Burn – Ideální spalovač na cestě k vysněné postavě? (Recenze)

Naposledy upraveno: 6. dubna 2020

Přestože spalovače tuků určitě nejsou zázračným doplňkem, který by dokázal spálit několik kilogramů tuku z břicha během pár dnů, v dietním období své opodstatnění mají.

A když jsme nedávno začali testovat doplňky od společnosti Suprex, jejich spalovač nás na první pohled zaujal, a proto jsme se ho rozhodli také vyzkoušet. Jak nám ale fungoval? Kolik tablet jsme používali, abychom cítili efekt? Vyplatí se za tu vyšší cenu? Na tyto a mnohé další otázky odpovíme v dnešním hodnocení.

Suprex Fat Burn
Publikováno: 13. března 2020
Upraveno: 6. dubna 2020
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Spalovače tuků
Složení
8.3/10
Efekt
7.7/10
Cena
7.3/10
Dávkování
8.9/10
Vstřebatelnost
9.6/10
Celkové hodnocení
8.4
z 10 bodů

Na úvod zbývá ještě připomenout, že Suprex Fat Burner se umístil velmi dobře také v našem srovnání nejsilnějších spalovačů pro tento rok, tudíž pokud vás spíš než samotné hodnocení zajímá srovnání s konkurencí, nezapomeňte se na tento žebříček podívat.

Složení, které na nejlepší ještě ztrácí

Jelikož je složení ten nejdůležitější aspekt každého doplňku, podíváme se na ně jako první. Ze Suprex Fat Burneru jsem byl upřímně řečeno příjemně překvapený, protože obsahuje hned několik látek, které nikde jinde nenajdete. Konkrétně vypadá spektrum účinných látek takto:

  • 500mg zeleného čaje, který přispívá k normální funkci metabolismu a také napomáhá s oxidací tuků, což je v dietním období velmi žádoucí.
  • 240mg wakame, což je velmi dobrý antioxidant, který mimo jiné přispívá k normálnímu fungování metabolismu.
  • 200mg kofeinu, který hraje významnou roli v procesu termogeneze, čímž přispívá ke správnému pálení tuků.
  • 100mg borovice, která je velmi dobrým zdrojem pycnogenolu, což je velmi efektivní látka zajišťující lepší přeměnu argininu na oxid dusnatý, čímž napomáhá prokrvení.
  • 75mg zázvoru, jež je znám jako jeden z nejlepších antioxidantů. Kromě toho ale také napomáhá trávení, zlepšuje činnost imunitního systému i dýchacích cest.
  • 20mg kapsaicinu, což je další látka zodpovědná za termogenezi. Jedná se o extrakt z pálivých papriček, který kromě výše zmíněné podpory termogeneze také omezuje chuť k jídlu, což je v dietě extrémně žádoucí.
  • 10mg synefrinu, tedy extraktu z hořkého pomeranče, který disponuje skvělou schopností zrychlit metabolismus.
  • 10mg piperinu, který je známý pro svoji schopnost zlepšovat absorpci ostatních složek tohoto produktu, aby bylo dosaženo maximálního efektu.

Na druhou stranu na ty nejlepší doplňky na trhu, kam řadím například spalovače od Grenade, stále ještě Suprex ztrácí, protože ty mají složení podstatně nabitější. Místo 8 látek nabízí Black Ops hned 13, což je podstatný rozdíl.

Pokud by tedy Suprex byl obohacený například o nějaké vitamíny a minerály podporující spalování tuků, určitě bych hodnotil složení lépe. I přesto je ale víc než obstojné.

Suprex Fat Burn složení

Efekt pocítíte až při dvou kapslích

Efekt, který jsem při užívání pocítil, byl vázaný na množství užívaných kapslí. Když jsem si vzal jednu kapsli asi půl hodiny před tréninkem, nezaregistroval jsem žádný rozdíl. Musel jsem proto dávkování zvýšit a používat dvě, v některých případech i tři kapsle.

Pak jsem zaznamenal vyšší pocení a menší chuť do jídla po celý den, což pro mě nebylo vyloženě žádoucí, protože o pálení tuků neusiluji. V dietě tuto vlastnost ale určitě oceníte. Užíval jsem dvě až tři kapsle zhruba třicet minut před tréninkem a po každé zapil dostatečným množstvím vody.

Suprex Fat Burn efekt

Za vyšší cenu se pravděpodobně nevyplatí

Dvě kapsle, které z mých zkušeností považuji za nejnižší možnou dávku, vás vyjdou při nákupu bez slevové akce na 12 Kč, což je cena srovnatelná opět například s Grenade Black Ops, se kterým byly mé zkušenosti určitě o něco lepší. Fat Burner bych rozhodně doporučil každému, kdo chce vyzkoušet nové a netradiční látky. Pokud ale hledáte optimální poměr ceny a kvality, doporučuji se podívat jinde.

Suprex Fat Burn cena

Závěrečné zhodnocení

Suprexu se povedlo vytvořit další produkt, který rozhodně má smysl a nabízí velmi originální látky, na které váš organismus určitě nebude zvyklý a budou fungovat. Na druhou stranu v této kategorii seženete i efektivnější doplňky, tudíž pokud chcete mít za co nejméně peněz co nejlepší efekt, určitě se zkuste podívat spíše do našeho žebříčku, pro který jsme nezávisle otestovali hned několik doplňků a vybrali ty, které nám nejlépe fungovaly.

TIP: Podívejte se na nejlepší spalovače pro rok 2020!

Velký test suplementů Suprex (VIDEO):

Komentáře (2)

Martin Zíma
Březen 13, 2020

Ahoj.

Určitě vám neuniklo, že kvůli globální světové pandemii kvůli koronaviru a vyhlášení nouzoveho stavu, byli uzavřeny všechny sportovní, kulturní a další společenské akce tudíž i všechny posilky, gymy, FITNESS CENTRA ???? A to na 30 dní!!!

Neplanujete vydat nějaký článek o tom jak se za tech 30 dni, udržovat, cvičit doma, venku atd? Nějaká doporučení?

Mam doma pevné jednorucky 2x 20kg a pak nakládací jednorucky s cca 14kg...ale šlo by to asi i poskladat těžší... Pak mam EZ-TYC a 6 kotoučů po 5kg a 2 kotouče po 10kg..tudiz cca 50-60kg na ez tyc. A nakonec jednu rovnou osu na biceps a závaží cca do 35kg...tudíž ramena, Triceps a biceps bych mohl doma odcvicit slušně ale nohy a prsa nevim jak odcvicim... Snad jen koupit lavicku a jezdit tlaky a rozpazky s lehouckyma 20kama sem zvyklý na tlaky se 40,45kg.. A na benche se 100,110,120kg drep do 180kg, mrtvoly to same.. Zada budu cvicit venku na workout hřišti shyby, bradla atd. Ale je to bída.

Souhlasím(+2)
Nesouhlasím(-1)
Jan Malý
Březen 13, 2020

Ahoj Martine, tenhle článek už máme s kolegou v procesu. O víkendu by mohl být venku.

Edit 14.3.: Článek je již venku: https://www.svetfitness.cz/clanek/zavrene-posilovny-koronavirus/

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(-1)