100% Egg White Protein je vysoce kvalitní izolát vaječné bílkoviny, který má mezi všemi proteiny jeden z nejvyšších stupňů biologické využitelnosti. Díky středně dlouhé době ...více
100% Egg White Protein je vysoce kvalitní izolát vaječné bílkoviny, který má mezi všemi proteiny jeden z nejvyšších stupňů biologické využitelnosti. Díky středně dlouhé době trávení jde o perfektní protein pro konzumaci kdykoli během dne, ať už po tréninku nebo mezi jídly.
Vaječná bílkovina byla oblíbená jako vysoce kvalitní zdroj dávno předtím než se stal tolik populární protein syrovátkový. 100% Egg Protein je přitom jeden z nejkvalitnější vaječných proteinů ve světovém měřítku, kdy je navíc garantován obsah bílkoviny v každém jednotlivém balení, takže dostanete přesně to, co je uvedeno na obalu. Předstihuje levné a nekvalitní výrobky obsahující sušenou bílkovinu a tedy i nevhodně moc sodíku, kromě toho je bez veškerých dalších nežádoucích příměsí. Samozřejmostí je, že byl vyroben podle přísné normy ISO9001.
Počet dávek v balení: 36 x 25 g |
100 g | 25 g* | % RHP** |
Energetická hodnota | 1586 kJ/374 kcal | 396 kJ/93 kcal | 5 % |
Tuky Z toho nasycené mastné kyseliny |
1,5 g 0,8 g |
0,4 g 0,2 g |
1 % 1 % |
Sacharidy Z toho cukry |
20 g 0 g |
5 g 0 g |
2 % 0 % |
Bílkoviny | 70 g | 17,5 g | 35 % |
Sůl | 3,6 g | 0,9 g | 15 % |
Vláknina | 0,9 g | 0,2 g |
Leucin |
8 430 mg |
Cystein |
2 580 mg |
Isoleucin |
5 180 mg |
Kyselina glutamová |
12 730 mg |
Valin |
7 040 mg |
Histidin |
2 400 mg |
Lysin |
6 730 mg |
Prolin |
3 600 mg |
Methionin |
3 770 mg |
Tyrozin |
4 020 mg |
Fenylalanin |
6 960 mg |
Alanin |
5 750 mg |
Threonin |
4 350 mg |
Kyselina asparagová |
10 050 mg |
Tryptofan |
1 210 mg |
Glycin |
3 440 mg |
Arginin |
5 400 mg |
Serin |
6 350 mg |
Smíchejte 25 g (přibližně jedna zarovnaná 60 ml odměrka) s 300 ml vody. Konzumujte 2-3 dávky denně.
Protein mi sedl.. reflex je kvalita.