Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna rýžové.
Rýže je přirozeně bezlepková obilovina, kterou se živí až čtvrtina zemské populace. Příprava kaše z ní trvá tradičně asi 40 minut, vy ji ale můžete mít hotovou během chvilky.
Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.