Tradice sušení masa spadá do starého Egypta, k dokonalosti ho však dovedli severoameričtí Indiáni. Od nich tento způsob úpravy masa převzali trapeři a kovbojové po ...více
Tradice sušení masa spadá do starého Egypta, k dokonalosti ho však dovedli severoameričtí Indiáni. Od nich tento způsob úpravy masa převzali trapeři a kovbojové po celém Divokém západě. Sušené maso, které si zachovalo maximální dávku energetické hodnoty při minimální hmotnosti, totiž usnadňovalo jejich život spojený s dlouhým putováním.
Seřadili jsme ty nejlepší sušená masa aktuálně na trhu!
V dnešní době zůstává princip stejný, ale díky moderním technologickým postupům Vám můžeme nabídnout celou řadu chutí podle Vašeho gusta.
sušené hovězí maso (82,9%) jedlá sůl, (3,2%), řepkový olej, ocet kvasný lihový, zvlhčovadlo: glycerol, cibule, česnek, směs koření, přírodní aroma, extrakt z droždí.
Energetická hodnota 1067 kJ/255 kcal
Výživové údaje
|
100 g
|
Tuky | 5,8 g |
z toho nasycené m. kys. | 3 g |
Sacharidy | 10 g |
z toho cukry |
0,1 g
|
Bílkoviny | 40 g |
Sůl | 3,2 g |