Strava

11 nejlepších obchodů se zdravou výživou a biopotravinami

Pokud jste si zobrazili tento článek, patříte pravděpodobně mezi příznivce zdravé výživy, kteří rádi nakupují produkty na internetu.

Víte ale, jaké e-shopy jsou nejlepší?

 

 

Kde nezaplatíte za dopravu více než za svoji objednávku a kde mají největší výběr? Odpovědi na všechny důležité otázky týkající se nákupu se dozvíte v následujícím článku, neboť vám přinášíme 7 nejlepších e-shopů se zdravou výživou a biopotravinami.

ProZdravi.cz

ProZdravi.cz - rychlé dodání, pravidelné výhodné akce a široký sortiment

Na e-shopu ProZdravi.cz najdete přes 13 tisíc různých produktů pro zdraví, imunitu, klouby i orgány za velmi příjemné ceny.

Předními benefity tohoto obchodu jsou především: rychlé dodání, pravidelné výhodné akce a široký sortiment, v němž každý z vás najde to, co právě potřebuje. O kvalitě tohoto e-shopu svědčí i fakt, že na serveru Heuréka.cz ho doporučuje 95% všech zákazníků. Při nákupu nad 1500 Kč získáte dopravu zdarma nebo si svoji objednávku můžete vyzvednout v Praze nebo Chrudimi.

Zboží vám může doručit buď PPL nebo Česká pošta a ke každému nákupu obdržíte 3% slevový kupón na další nákup. Pokud tedy nevíte, kde nakoupit kvalitní zboží za příjemné ceny, skvělou volbou může být právě ProZdravi.cz

Pilulka.cz

Pilulka je v celé České republice velmi známou sítí lékáren, přičemž alespoň jednu z nich můžete najít prakticky ve všech větších i menších městech. Kromě volně dostupných léků a léků na předpis v ní najdete celou řadu kosmetických pomůcek, veterinárních potřeb pro vaše miláčky a samozřejmě také prvky zdravé výživy.

Na přehledném e-shopu Pilulka.cz tak můžete najít cereálie a různé kaše, přísady pro vaření a pečení, prvky bezlepkové diety a další potřeby pro udržení vašeho jídelníčku zdravého. E-shop jako takový působí velmi příjemně a každý se na něm snadno zorientuje.

Těšit se pak můžete také na pravidelné akce, zlevněné balíčky nebo například dopravu zdarma při nákupu nad 999 Kč.

CountryLife.cz

CountryLife.cz - přehledný a stylový e-shop s výživou nejvyšší kvality

První velkoobchod společnosti Country Life vznikl již roku 1992 a od té doby funguje naprosto spolehlivě.

E-shop je přehledný a stylový a veškeré nabízené zboží dosahuje té nejvyšší kvality. Můžete si vybírat z nepřeberného množství biopotravin, přírodní kosmetiky i ekologických drogistických přípravků. Při objednávce nad 1200 Kč získáte dopravu zdarma a vybírat si můžete hned ze tří způsobů dodání - DPD, GEIS a nebo pomocí Uloženky.

O kvalitě tohoto e-shopu svědčí i fakt, že na serveru Heuréka.cz ho doporučuje 99% všech zákazníků a získal tak certifikát “Zlaté Ověřeno zákazníky”. Kromě e-shopu na stránkách naleznete také magazín se spoustou zdravých receptů, které prostě musíte vyzkoušet.

BrainMarket.cz

BrainMax je extrémně populárním výrobcem nejen sportovní výživy, ale také kosmetických přípravků, zdravých potravin a dalších potřeb nejen pro sportovce. Z jejich bohatého portfolia si můžete vybrat oříšky, sušené ovoce, kaše, směsi na vaření i pečení, ale také hotová jídla, dochucovadla nebo omáčky.

Nabídka e-shopu BrainMax.cz je opravdu velmi rozmanitá, proto jistě oceníte, že se vše dá na pár kliknutí vyfiltrovat dle předem stanovených požadavků a snadno se na něm zorientujete. Když ještě přidáte pravidelné slevy, bonusové akce a dopravu zdarma při objednávce nad 1 500 Kč, dostanete opravdové potěšení z internetových nákupů.

Kulturistika.com

Kulturistika.com - obchod se zdravou výživou

Kulturistika.com je e-shop, který většina z vás pravděpodobně především díky širokému repertoáru sportovní výživy. Nabízí toho ale mnohem více, než se na první pohled může zdát. Mimo jiné je to samozřejmě i zdravá výživa, což je důvod, proč tento obchod zmiňujeme i v tomto článku.

Vybírat si můžete z široké nabídky lahodných ořechových krémů, výborných ovesných tyčinek, bezkalorických sirupů a mnoha a mnoha dalších produktů. Když navíc nakupujete pravidelně, získáte ty nejlepší ceny na trhu. A také můžete využít náš slevový kód, se kterým bude zboží ještě levnější.

Aktin.cz

Aktin.cz se v současnosti řadí mezi ty nejpopulárnější e-shopy určené pro sportovce na našem trhu. Za svou popularitu jistě vděčí široké nabídce sportovní výživy, v rámci, které nalezneme i řadu Vilgain, která pochází přímo z dílny Aktinu a často se objevuje v našich žebříčcích.

Kromě toho zde však najdete také pestrý výběr zdravých potravin, jako jsou cereálie, směsi na vaření a pečení, ořechová másla, sladidla, ořechy, oleje, omáčky, nápoje a zkrátka všechno, co pro svůj zdravý životní styl potřebujete.

E-shop samotný působí extrémně čistě a moderně, díky čemuž je přehledný a intuitivní. Aktin navíc často přináší zajímavé slevy a akce, s nimiž můžete na různých produktech ušetřit klidně i 50 %. Při nákupu nad 1 300 Kč máte navíc dopravu zcela zdarma.

Liftea.cz

Liftea.cz - zdravé potraviny, sirupy, mošty a mnoho dalšího

 

Balkánské speciality, čokoláda, ovocné džemy, sladké i slané dobroty a mnoho dalšího. Sbíhají se vám sliny? Pak je pro vás e-shop Liftea.cz to pravé místo.

Kromě zdravých potravin zde najdete také kosmetiku a drogistické zboží, sirupy, mošty i nejrůznější doplňky stravy pro zdraví a vitalitu. Základní myšlenkou této firmy je, že s udržením a podporou zdraví by měla pomáhat především příroda, proto čerpají inspiraci ze starých herbářů a spojují tak poznatky tradičního bylinkářství s moderními poznatky z oblasti medicíny a farmacie.

Objednané zboží vám dorazí do 24 hodin od objednání. Vybrat si můžete doručení Českou poštou na vybranou adresu a nebo na poštu, nebo si můžete zboží vyzvednou na Zásilkovně nebo Uložence.

Grizly.cz

Grizly.cz - obchod se zdravou výživou a superpotravinami

Internetový obchod Grizly.cz se zaměřuje především na zdravou výživu. Vyniká vysokou kvalitou produktů a hlavně největším sortimentem na trhu, který zahrnuje jak zdravé potraviny a sportovní výživu, tak i přírodní kosmetiku. Proto i jejich moto „Děláme život zdravější.“

Při nákupu na přehledném e-shopu Grizly.cz se můžete těšit na 51% slevy a dopravu zdarma při nákupu nad 1500 Kč. Podle statistik serveru Heureka.cz tento e-shop doporučuje 93% zákazníků a navíc byl oceněn certifikátem Ověřeno zákazníky.

V neposlední řadě je velkým přínosem snaha e-shopu přistupovat individuálně ke každé objednávce.

GymBeam.cz

Troufáme si tvrdit, že v současné době mezi cvičenci snad neexistuje nikdo, kdo by neznal populární GymBeam. Tento výrobce nejen doplňků stravy a potravin nabízí kompletní servis pro každého, kdo to s posilováním myslí opravdu vážně. Najít tak na něm můžete vyjma zdravé stravy také tašky, legíny, tílka nebo spodní prádlo nesoucí známou značku GymBeam.

V rámci zdravých potravin pak můžete vyzkoušet chutné cereálie, oříšková másla, superpotraviny, hotová jídla nebo různé snacky. U všeho, co je skladem navíc GymBeam slibuje dodání do 24 hodin od objednávky, takže si vše můžete vychutnat mrknutím oka.

Ani na Gymbeam.cz pak samozřejmě nebudete ochuzeni o pravidelné akce nebo dopravu zdarma při nákupu nad 1 200 Kč. Kvalitu e-shopu jen dokresluje více než 6 milionů spokojených zákazníků.

Vitalvibe.eu

Vitalvibe.eu - obchod se zdravou výživou v 100% bio kvalitě

Pokud máte zájem o vysoce kvalitní produkty, které nejsou na trhu zcela běžné, na e-shopu Vitalvibe.eu je zaručeně najdete.

Nabízené zboží je ve 100% organické BIO kvalitě a zároveň společnost funguje jako výhradní distributor mnoha předních světových značek. Hlavními benefity tohoto internetového obchodu jsou: široký a kvalitní sortiment, rychlé dodání a dobrá cena. O kvalitě tohoto obchodu svědčí i fakt, že na serveru Heuréka.cz tento obchod doporučuje 99% zákazníků.

Jedinou drobnou nevýhodou je absence slovenské pobočky, a tudíž potenciální zákazníci ze Slovenska musí na zboží čekat déle a doprava je podstatně dražší. Poštovné je zdarma pro objednávky nad 1300 Kč a vybírat si můžete hned ze 3 dopravců - GLS, PPL i České pošty. 

TIP: 23 nejlepších knih o posilování a výživě

FreshBedýnky.cz

Fresh Bedýnky jsou jedním z nejlepších možných e-shopů na nákup vysoce kvalitních bio potravin. Pokud vám název tohoto obchodu nic moc neříká, jistě znáte alespoň Sklizeno, který je jejich hlavním partnerem.

Najdete zde všechny důležité suroviny z běžného života - ovoce, zeleninu, pečivo, bylinky, maso a dokonce i čerstvé ryby. Zkrátka a dobře najdete v repertoáru Fresh Bedýnek přesně to, co každý člověk, který se snaží jíst zdravě, potřebuje. Na jednom místě, přehledné a navíc za velmi příjemnou cenu.

FreshBedynky.cz - opravdové jídlo za rozumnou cenu

 

Pár dalších obchodů, kde můžete sehnat zdravou výživu

Na závěr jsme pro vás připravili ještě pár dalších obchodů, které jsme museli oddělit bokem, neboť nenabízí primárně zdravou výživu, ale i sportovní doplňky nebo jiné potraviny.

Dm.cz

Že jste o tomto e-shopu ještě neslyšeli? Není divu, jedná se o nově spuštěný internetový obchod, který nabízí opravdu kvalitní BIO produkty za skvělé ceny. Z nabízeného sortimentu si bezpochyby vybere každý milovník zdravé výživy.

Nutno podotknout, že i přes vysokou kvalitu výrobků je cena velmi příjemná, což z tohoto e-shopu dělá jednu z nejlepších možností nákupu zdravých potravin. Za poštovné a balné u jednoho balíku zaplatíte pouze 49 Kč a zboží vám bude doručeno do 2 až 3 pracovních dnů.

Myprotein.cz

Pokud si potrpíte na doplňcích výživy od MyProtein, rozhodně doporučujeme zde nakupovat i zdravou výživu. Najdete zde opravdu široký sortiment za ty nejlepší ceny. Doprava zdarma je navíc už od 1500 Kč

Doufáme, že jsme vám v dnešním článku doporučili pár nových internetových obchodů, které jste dosud neznali a usnadnili vám tím nakupování zdravé výživy přes internet. Pokud máte rádi nějaký jiný e-shop, neváhejte se o něj podělit s námi i ostatními čtenáři v komentářích! 

Předchozí díl:

 

Proč nám můžete věřit?

Podobné články

Diskuze a zkušenosti (2)

Petr Benda
Duben 28, 2019

Všechny tyto weby mají super kvalitní potraviny..., Ještě bych doplnil, že pokud chcete kvalitní sušené bílky, tak jedině na webu http://mujbilek.cz

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(0)
Jan Novák
Leden 18, 2024

ahoj jsem Jan čili Honza a chtěl jsem se zeptat co je 12 místo?

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(0)