Králičí krev – Opravdu tak brutální nakopávač, jak se říká? (Recenze)

Naposledy upraveno: 19. června 2019

Ještě nikdy jsem nezaregistroval, že by nějaký nakopávač zažil takový boom jako Králičí krev. I když jsme poměrně dlouho s testováním váhali, z našeho okolí se sbíhaly pozitivní recenze tak dlouho, až jsme ani my neodolali a rozhodli se tenhle nakopávač vyzkoušet.

Jaký tedy byl? Vyplatí se do něj investovat? Nebo dobrý marketing ještě neznamená, že je tento doplněk použitelný? To a mnohem více se dozvíte v dnešní recenzi.

Anabolic Horse Králičí Krev
Publikováno: 9. června 2019
Upraveno: 19. června 2019
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Chuť
9.6/10
Rozpustnost
8.8/10
Účinnost
9.3/10
Složení
8.9/10
Cena
8.4/10
Celkové hodnocení
9.0
z 10 bodů

Na úvod zbývá k recenzi dodat snad jen to, že tenhle suplement pochází z dílny Honzy Krasinského, který je velmi dobrým všestranným silovým sportovcem. Pojďme se tedy podívat, jaký nakopávač vlastně vytvořil.

Dobré složení s malým mínusem

Králičí krev je naprosto upřímně snad ten nejlepší a nejoriginálnější název pro předtréninkovku, jaký se jen dál zvolit. Složení už ale tak brutální není. Tím rozhodně nechci říct, že je špatné, z mého pohledu jen trochu kazí celkový dojem použití AAKG, které je v dnešní době již dávno překonané citrulinem. Zároveň také citrulinu "zabírá místo", protože zatímco účinná dávka citrulinu představuje kolem 5-6g, Králičí krev obsahuje jen 3,15g. Jinak je ale složení více než dobré, najdete v něm osvědčené látky, jako je beta alanin, taurin, tyrosin, kofein, synefrin a další. Za zmínku stojí i takový vitamin C, který stimuluje nervovou soustavu a podle některých informací také přispívá k udržení prokrvení v průběhu tréninku. 

Stejně tak je z mého pohledu dobrou volbou i použití DMAE, které ovlivňuje například přenos neurotransmiterů, produkci cholinu a acetylcholinu, stimuluje pamět a soustředění a co je nejdůležitější, narozdíl od DMAA nemá vedlejší účinky. Stejně tak je netradiční i obsah kapsaincinu, který výrazně pomáhá cirkulaci krve v organismu, stimuluje metabolismus a snižuje hladinu krevního cukru. 

Králičí Krev složení nakopávače

Prvotřídní efekt bez nepříjemných “dojezdů”

Musím říct, že když jsem vyzkoušel první dávku, byl jsem z Králičí krve nadšený. Rozmíchal jsem ji ve 300ml vody a vypil ji zhruba půl hodiny před tréninkem. Musím říct, že tenhle nakopávač se nedá kompletně rozpustit, protože některé složky jsou nerozpustné a usazují se na dně. To ale vypití vůbec nebránilo.

Po chvíli se dostavilo pálení uší, které je způsobeno beta alaninem, následovalo zvýšené pocení a při tréninku jsem zažil i bezkonkurenční napumpování, přestože to není primární cíl mého tréninku. Za pozitivní rozhodně považuji i to, že předtréninkovka neměla žádné nepříjemné dojezdy. Po tréninku jsem v klidu mohl sednout příjemně nabuzený k práci a za dvě hodiny jsem bez sebemenších problémů usnul.

Králičí Krev efekt nakopávače

Možná ten nejchutnější nakopávač na trhu

Jestli naopak nějaký další pozitivní bod stojí za zmínku, je to určitě chuť. Pro případ, že by vás to napadlo, hned zmiňuji, že králičí krev nechutná jako krev. I tak je ale těžké ji k něčemu známému připodobnit. Když jsem jednou dostal od kamaráda dávku amerického Psychoticu, chutnala velmi podobně.

Jedná se o specifickou chuť, která není příliš sladká, ale zároveň velmi dobře maskuje hořkost některých použitích látek. Vůně bude dost možná věčně z vás evokovat různé levné instantní nápoje, ale po chuťové stránce opravdu neměl chybu. Nebyl přeslazený a (na Králičí krev trochu paradoxně) na mě nepůsobil příliš uměle či chemicky, spíše připomínal nějaký džus naředěný vodou. 

Králičí Krev chuť nakopávače

Cena

Jestli kromě použití AAKG ještě něco kazí můj celkový dojem z Králičí krve, je to poměrně malý počet dávek a cena, která jistě nejednoho zájemce odradí. Pokud cenu za celé balení rozpočítáte, dostanete se na 30 Kč za jednu dávku.

I když to není zrovna málo, stále je tenhle nakopávač podstatně levnější než takový Agrezz, který stojí ještě o 12 Kč víc. Na druhou stranu existují i nakopávače, za které dáte o 10 Kč méně. Zkrátka a dobře je volba jen na vás, z mého pohledu cena odpovídá kvalitě použitých složek a účinků, ale cenově je nakopávač na každodenní používání poměrně nadsazený.

Tabulka cen pro Anabolic Horse Králičí Krev
Obchod
Cena
Odkaz

Závěrečné zhodnocení

Co zbývá říct závěrem? Snad jen to, že tenhle nakopávač se Honzovi rozhodně povedl, i když stále má své mouchy. Jak jsem dnes již jednou zmínil, určitě z hlediska poměru ceny a kvality najdete i lepší produkty, na druhou stranu tímto suplementem podpoříte přímo Honzu Krasinského a ne nějaké korporace businessmanů, kteří ani necvičí. Vzhledem k tomu, že dvacet dávek v balení je opravdu málo, bych doporučil Králičí krev užívat jen a pouze před těžkými tréninky, jinak vám balení za 600 vydrží na necelý měsíc. 

No a to by od nás bylo pro tuto recenzi všechno. Pokud máte s Králičí krví také nějaké zkušenosti, rozhodně se můžete o své hodnocení podělit s ostatními uživateli v komentářích. Stejně tak nám můžete do komentářů pokládat i případné dotazy týkající se tohoto suplementu, vždy vám rádi odpovíme.

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.