Extrifit Agrezz: Hardcore nakopávač pro opravdové dříče (Recenze)

Předtréninkové nakopávače jsou extrémně populárním suplementem. Popravdě řečeno se není čemu divit. Když ze sebe chcete na tréninku vydat naprosté maximum, potřebujete na to hromadu energie. Pokud ale už před tréninkem cítíte, že na vás jde únava, je potřeba tu energii nějakým způsobem doplnit. Na českém trhu je dlouho označován za naprostou jedničku mezi předtréninkovkami Agrezz od Extrifitu. Je takové označení zasloužené? Má Agrezz opravdu tak silný účinek, jak se říká? A vyplatí se do něj investovat? To vše a ještě mnohem více se dozvíte v naší dnešní recenzi.

Extrifit Agrezz
Kategorie: Nakopávače
Účinnost
9.9/10
Chuť
9.5/10
Rozpustnost
9.9/10
Složení
9.9/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnocení
9.4
z 10 bodů
Tabulka cen pro Extrifit Agrezz
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena:  39 Kč
Cena:  39 Kč
Cena:  43 Kč

Značka Extrifit je známá tím, že své suplementy tvoří tak, aby vyhovovaly i těm největším dříčům. Není proto žádným překvapením, že ten nejlepší nakopávač pochází právě z dílny tohoto výrobce. Dalším známým nakopávačem této značky je Extrifit Hellgel, ale za zkoušku stojí také protein Extrifit High Whey 80.

Příchuť a složení Agrezzu

Složení

Hlavním důvodem, proč je Agrezz tak populární, je jeho nekompromisní složení. Výrobce v tomto směru rozhodně nešetřil na kvalitních surovinách, což se pochopitelně promítá na celkové kvalitě produktu. Jedna dávka (20,8 g) obsahuje:

  • 6500mg citrulinu, který je nejlepším doplňkem na zlepšení produkce NO, čímž napomáhá i lepšímu svalovému prokrvení
  • 4000mg beta alaninu Vás pro změnu zaplaví pocitem mírného pálení končetin, zlepší svalovou vytrvalost i sílu. 
  • 1695mg arginin báze zajistí ještě lepší prokrvení a zvýšení hladiny růstového hormonu
  • 500mg Arginine peptides zvýší vaši chuť do tréninku, zlepší produkci růstového hormonu
  • 2000mg taurinu, který napomáhá maximální koncentraci na trénink
  • 1000mg tyrosinu, který je prekurzorem adrenalinu a noradrenalinu 
  • 250mg extraktu ze zeleného čaje pro zlepšení správné fungování metabolismu 
  • 200mg kofeinu pro maximální koncentraci, lepší pálení tuků i zvýšené pocení 
  • 54mgDMAE bitarátu, který zlepšuje náladu a oddaluje únavu
  • 10 mg synefrinu pro zvýšení klidového metabolismu a termoregulaci během tréninku
  • 20 mg extraktu z černého pepře urychlujícího proces látkové výměny a podporujícího vstřebávání živin
  • 1000 mg cholin bitrátu, který působí synergicky s kofeinem a umocňuje jeho účinek
  • 1000 mg inosinu podílejícího se na přenosu kyslíku do svalů a podporujícího tvorbu ATP

Koupit za nejlepší cenu

Jedna dávka Agrezzu tedy obsahuje celkem 2000 mg argininu. Ve srovnání s konkurencí disponuje Agrezz opravdu neskutečně kvalitním složením. Jednotlivé stimulanty obsahuje v dostatečně vysokých dávkách, mnoho látek navíc působí synergicky, což výrazně zvyšuje účinnost produktu. Složení tohoto nakopávače se navíc po dlouhou dobu prakticky nezměnilo, což jen dokazuje, jak efektivní musí být. Proč měnit něco, co perfektně funguje?

Nepřehlédněte
Pokud vám nevyhovuje vysoký obsah kofeinu a dalších stimulantů, nepřehlédněte naši recenzi na Czech Virus M3/s Pump, který žádné stimulanty neobsahuje.

Agrezz užívejte těsně před tréninkem

V současné době je Agrezz dostupný pouze ve formě malých sáčků obsahujících vždy jednu dávku. To je sice nepraktické vzhledem ke skladování, má to však i své výhody. Před užíváním nemusíte nic odměřovat a na trénink si s sebou můžete zkrátka vzít jeden samostatný sáček. Výrobce doporučuje rozmíchat jednu dávku v 200-300 ml vody a užít asi 15-20 minut před tréninkem. Osobně musím říct, že si Agrezz vždy dám těsně předtím, než se začnu rozcvičovat, a po pár minutách už nevydržím stát na jednom místě.

Před tréninkem ale není dobré mít zbytečně velké množství vody, protože je nepříjemné cvičit s plným břichem. Proto doporučuji používat k rozmíchání maximálně 200 ml vody. Chuť výsledného nápoje je potom sice až moc výrazná, ale nakopávače přece nepijete kvůli chuti. Zároveň musím ocenit, že Agrezz se rozpouští bez problémů a ačkoliv se po rozmíchání může na hladině tvořit malá vrstva pěny, nejedná se o nic hrozného.

Účinky Agrezzu?

Určitě znáte ten pocit, když nakopávač začne působit a vy si připadáte, jako byste měli vyletět z kůže. Trénink je agresivní, vaše soustředění jakbysmet a o svalovém napumpování ani nemluvím. Pak ale najednou v půlce tréninku konec, nakopávač úplně přestane účinkovat a vy si připadáte strašně unavení.

Tak přesně to se Vám s Agrezzem nikdy nestane. 

Moje tréninky zaberou většinou téměř dvě hodiny a jsou složené převážně z komplexních cviků. O tenhle prvotřídní nakopávač se ale můžu vždy opřít a ještě nikdy mě nezklamal

Napumpování svalů je opravdu extrémní, stejně jako soustředěnost na trénink. Díky relativně vysokému obsahu beta alaninu mě do pár minut po vypití mravenčí celé tělo a cítím se naprosto ready na ten nejtěžší trénink. 

Agrezz pořídíte v sypké formě

Příchutě (kterou vybrat?)

U nakopávačů rozhodně nemůžete očekávat žádné vymazlené příchutě, protože většina účinných látek je přirozeně hořká. Tomuto pravidlu se naprosto vymyká příchuť mango & ananas, protože její tropická chuť je naprosto dokonalá a troufám si tvrdit, že si ji prostě a jednoduše zamilujete.

Ostatní příchutě už tak výjimečné nejsou, z příchutě divoká jahoda & máta je velmi patrná umělá pachuť.

V porovnání s konkurenčními předtréninkovými suplementy jsou ale všechny dostupné příchutě Agrezzu velmi chutné.

NEPŘEHLÉDNĚTE
Můžu se předávkovat nakopávačem? Poradíme vám, na které látky si při užívání předtréninkovek vyplatí dávat pozor.

Cena odpovídající účinkům

Jestli má Agrezz nějakou nevýhodu, je to jeho cena.

Pokud chcete na předtréninkovém suplementu ušetřit, vyhněte se Agrezzu obloukem.

Pokud ze svých tréninků ale chcete vytěžit maximum a posunout své výsledky na zcela novou úroveň, je Agrezz tím pravým ořechovým pro Vás. Jedná se o špičku ve své kategorii, takže s vysokou cenou se dá tak nějak počítat

Jelikož všechny své tréninky cykluji na lehké a těžké, zařazuji Agrezz pouze před těmi těžkými. Jednak proto, že za suplementy nechci utratit celou svoji výplatu a jednak také proto, že by si na něj tělo po čase zvyklo. Pokud mám lehké tréninky, tak mi bohatě postačí domácí nakopávač - nejčastěji kombinace citrulinu, beta alaninu a kofeinu.

Jak se Agrezz rozpouští?

Závěrečné zhodnocení

Ačkoliv od vydání Agrezzu na trh se tady objevilo několik velmi slušných předtréninkovek, jeho pozici jedničky žádný z nich neohrozil. Hledáte-li ten opravdu nejlepší a zcela nekompromisní nakopávač, Agrezz je pro vás jasnou volbou. Stojí sice více než konkurence, vysoká cena je ale zcela odůvodněná. I po letech proto stále platí, že Agrezz je to nejlepší, co náš trh s předtréninkovkami nabízí.

Pokud vás Agrezz přesto z nějakého důvodu neoslovil nebo zkrátka jenom hledáte levnější alternativu, nepřehlédněte naše srovnání nejlepších nakopávačů. Pro ty z vás, kteří sice hledají kvalitní nakopávač, ale chtějí se vyhnout stimulujícím látkám, jsme připravili také žebříček nejlepších předtréninkovek bez stimulantů.

Tabulka cen pro Extrifit Agrezz
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena:  39 Kč
Cena:  39 Kč
Cena:  43 Kč

Velké srovnání nakopávačů do posilovny (video):

Proč nám můžete věřit?

Diskuze a zkušenosti (14)

johan ambroz
Leden 31, 2018

skvela chut doporucujem

Souhlasím(+2)
Nesouhlasím(0)
just peter
Červen 28, 2018

Jak by vyšlo srovnání s Muscle Bomb od REFLEXU? Toto srovnání totiž neuvádíte a dle mého názoru, by si to určitě zasloužilo.

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)
Miroslav Dvořák
Červenec 1, 2018

Ahoj,

Reflex samozřejmě vyrábí kvalitní produkty, což se odráží na jejich ceně. Multivitamíny, omega 3 MK a další produkty jsou bezkonkurenčně nejlepší na trhu, ale zrovna Muscle Bomb mi absolutně nevyhovoval. Je to nejspíše dáno tím, že účinné látky jsou dost podobné Agrezzu, na který jsem zvyklý, jen jsou zastoupeny v menším množství. Konkrétně Agrezz obsahuje více citrulinu, beta alaninu (více než dvojnásobně), kofeinu a taurinu, kterého je v Agrezzu čtyřikrát více.

Takže vzhledem k obsahu účinných látek bys musel užívat více než doporučenou dávku Muscle Bombu, aby tyto dva produkty byly totožné, a tudíž by jsi se dostal na podstatně vyšší cenu, než jakou zaplatíš za Agrezz.

Osobně bych se tedy přikláněl spíše k Agrezzu, ale volbu samozřejmě nechám na tobě. Kdybys měl další otázky, neváhej se zeptat :)

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)
Jenda
Říjen 12, 2018

Agrezz jako velká spokojenost,nečekal sem zázrak ale tohle ti prostě rozhodí sandál.

Zkusil sem i Thermogel a to je taky dobrá záležitost,poradila mi ho přítelkyně a já byl lehce skeptický,po jeho užití a cvičbě těžce na krupici,takže z vlastní zkušenosti doporučuju oba výrobky.

Jen moje otázka zní,co třeba takovej Hellnox od Extrifitu????

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)
Mirek Dvořák
Říjen 27, 2018

Jendo, děkujeme za dotaz i za tvé zkušenosti z Agrezzem a Thermogelem. Hellnox už je z mého pohledu dávno překonaný doplněk. Za takhle vysokou cenu bych do něj asi neinvestoval. Arginin je méně účinnější než citrulin, naopak poměrně velkou část doplňku tvoří jednoduché cukry, obsah kofeinu v jedné odměrce je směšných 50mg, celkově ve srovnání s Agrezzem dosti zaostává.

Osobně bych investoval do jiného (kvalitnějšího) doplňku a podle potřeby další účinné složky dokoupil (např. kreatin, BCAA, maltodextrin,...). Ty už ale nejsou nezbytné.

Souhlasím(+4)
Nesouhlasím(0)
Filip
Leden 13, 2020

Poraď nejakú kvalitnú predtreningovku ktorá neobsahuje stimulanty, resp. do ktorej sa oplatí investovať.

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(0)
Jan Malý
Leden 13, 2020

Ahoj, kvalitní předtréninkovky bez stimulantů jsme představovali v tomto článku: https://www.svetfitness.cz/clanek/predtreninkovky-bez-stimulantu/

Souhlasím(+3)
Nesouhlasím(0)
Jamal
Únor 4, 2019

Za tu cenu nič moc a nefunguje další prípad ako sa dá zarobiť na niečom čo vobec neúčinkuje a zo je polka produktov zo Slovenska

Souhlasím(+3)
Nesouhlasím(-8)
Mirek Dvořák
Únor 13, 2019

Ahoj,

Děkujeme za sdílení tvé zkušenosti s tímhle nakopávačem. Ale zase se dostáváme k tomu, že je to naprosto individuální záležitost a záleží na každém člověku, jak na něj dané složky působí. Já osobně ho považuji za jeden z nejlepších na trhu.

Souhlasím(+3)
Nesouhlasím(0)
Mario
Prosinec 7, 2019

Dle referenci a jak to lidi vychvalujou jsem si to koupil a musim říct, že tenhle přípravek se pumpou ani nazvat nedá. U mne 0 učinek, ani jen známka, že by to mnelo zabrat. Pro mne VELKÉ zklamání a doporučovat to určite nebudu.

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(-10)
Marek Mojžiš
Duben 9, 2020

Ahoj,

Mám kúpený Agrezz, len teraz mám z toho nie dobrý pocit. Chcel by som vedieť či je to doping ?

Ak by mi niekto odpovedal, bol by som veľmi povďačný.

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(-4)
Marek
Leden 20, 2021

Před koupí jsem nic o Agrezzu nezjišťoval a o to víc mě to dostalo že po 1.5 hodině tréninku, kdy jsem měl v plánu skončit jsem stále byl plný energie. A prostě jsem musel jet dál.

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)
Jarda
Leden 30, 2024

Ahoj, je Agrezz bezproblémový s pohledu dopingu? Účastním se i mezinárodních soutěží, kde jsou antidopingové kontroly. Děkuji za odpověď. Jinak u mě působí.

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)
Redakce magazínu
Únor 3, 2024

Ahoj Jardo, obecně platí, že volně prodejné doplňky by měly být z pohledu dopingu naprosto bezproblémové. Určitě ale tvá organizace zveřejňuje seznam zakázaných látek, takže největší jistota je zkontrolovat, zda se tam žádná ze složek Agrezzu nenachází :)

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)