Nadupaný nakopávač Agrezz (Test/Recenze)

Naposledy upraveno: 29. října 2017

Je Agrezz opravdu tak skvělý, jak se všude píše? Funguje vůbec? Vyplatí se pořídit? To vše se dočtete v této odborné recenzi.

Extrifit Agrezz
Publikováno: 25. října 2017
Upraveno: 29. října 2017
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Účinnost
9.9/10
Chuť
9.5/10
Rozpustnost
9.9/10
Složení
9.9/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnocení
9.4
z 10 bodů

Vždycky jsem byl obrovský fanoušek předtréninkovek od Extrifitu.

Vůbec prvním stimulantem, který mě svým účinkem před pár lety naprosto nadchnul, byl Actinox. Když jsem se o pár týdnů později rozhodl pro Hellnox, myslel jsem si, že nic lepšího už nikdy nepřijde. Pak ale přišel Agrezz, zcela revoluční stimulant, který je dle mě tím nejlepším a nejúčinnějším nakopávačem na evropském trhu. 

Složení a funkce jednotlivých složek

Žádný jiný nakopávač dostupný v našich končinách nemá tak nadupané složení, jako má právě Agrezz. Podívejte se a posuďte sami: 

  • 6500mg citrulinu, který je nejlepším doplňkem na zlepšení produkce NO, čímž napomáhá i lepšímu svalovému prokrvení
  • 4000mg beta alaninu Vás pro změnu zaplaví pocitem mírného pálení končetin, zlepší svalovou vytrvalost i sílu. 
  • 1695mg arginin báze zajistí ještě lepší prokrvení a zvýšení hladiny růstového hormonu
  • 500mg Arginine peptides zvýší vaši chuť do tréninku, zlepší produkci růstového hormonu
  • 2000mg taurinu, který napomáhá maximální koncentraci na trénink
  • 1000mg tyrosinu, který je prekurzorem adrenalinu a noradrenalinu 
  • 250mg extraktu ze zeleného čaje pro zlepšení správné fungování metabolismu 
  • 200mg kofeinu pro maximální koncentraci, lepší pálení tuků i zvýšené pocení 
  • 54mgDMAE bitarátu, který zlepšuje náladu a oddaluje únavu

Kompletní složení a tabulka nutričních hodnot.

Účinky Agrezzu?

Určitě znáte ten pocit, když nakopávač začne působit a vy si připadáte, jako byste měli vyletět z kůže. Trénink je agresivní, vaše soustředění jakbysmet a o svalovém napumpování ani nemluvím. Pak ale najednou v půlce tréninku konec, nakopávač úplně přestane účinkovat a vy si připadáte strašně unavení.

Tak přesně to se Vám s Agrezzem nikdy nestane. 

Moje tréninky zaberou většinou téměř dvě hodiny a jsou složené převážně z komplexních cviků. O tenhle prvotřídní nakopávač se ale můžu vždy opřít a ještě nikdy mě nezklamal

Napumpování svalů je opravdu extrémní, stejně jako soustředěnost na trénink. Díky relativně vysokému obsahu beta alaninu mě do pár minut po vypití mravenčí celé tělo a cítím se naprosto ready na ten nejtěžší trénink. 

Obchod
Cena
Odkaz
Cena: 42 Kč

Příchutě (kterou vybrat?)

U nakopávačů rozhodně nemůžete očekávat žádné vymazlené příchutě, protože většina účinných látek je přirozeně hořká. Tomuto pravidlu se naprosto vymyká příchuť mango & ananas, protože její tropická chuť je naprosto dokonalá a troufám si tvrdit, že si ji prostě a jednoduše zamilujete.

Ostatní příchutě už tak výjimečné nejsou, z příchutě divoká jahoda & máta je velmi patrná umělá pachuť.

V porovnání s konkurenčními předtréninkovými suplementy jsou ale všechny dostupné příchutě Agrezzu velmi chutné.

U nás vede příchuť mango & ananas.

Cena odpovídající účinkům

Jestli má Agrezz nějakou nevýhodu, je to jeho cena.

Pokud chcete na předtréninkovém suplementu ušetřit, vyhněte se Agrezzu obloukem.

Pokud ze svých tréninků ale chcete vytěžit maximum a posunout své výsledky na zcela novou úroveň, je Agrezz tím pravým ořechovým pro Vás. Jedná se o špičku ve své kategorii, takže s vysokou cenou se dá tak nějak počítat

Jelikož všechny své tréninky cykluji na lehké a těžké, zařazuji Agrezz pouze před těmi těžkými. Jednak proto, že za suplementy nechci utratit celou svoji výplatu a jednak také proto, že by si na něj tělo po čase zvyklo. Pokud mám lehké tréninky, tak mi bohatě postačí domácí nakopávač - nejčastěji kombinace citrulinu, beta alaninu a kofeinu. 

Celkové hodnocení

Bez nadsázky a naprosto objektivně si troufám tvrdit, že lepší nakopávač na evropském trhu prostě a jednoduše neseženete. Dokonce si jeho účinky troufám srovnat s americkými nakopávači, které ale obsahují poměrně nebezpečnou látku DMAA. 

Pokud se rozhodnete do Agrezzu investovat své těžce vydřené peníze, můžu Vám garantovat, že s ním budete naprosto spokojeni a na tréninku budete zažívat pravé a nefalšované peklo!

Obchod
Cena
Odkaz
Cena: 42 Kč

Komentáře (0)

Zatím nikdo nekomentoval. Buď první a napiš svůj názor.