Extrifit Agrezz: Hardcore nakopávač pro opravdové dříče (Recenze)

Naposledy upraveno: 8. června 2018

Je Agrezz opravdu tak skvělý, jak se všude píše? Funguje vůbec? Vyplatí se pořídit? To vše se dočtete v této odborné recenzi.

Extrifit Agrezz
Publikováno: 25. října 2017
Upraveno: 8. června 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Účinnost
9.9/10
Chuť
9.5/10
Rozpustnost
9.9/10
Složení
9.9/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnocení
9.4
z 10 bodů

Vždycky jsem byl obrovský fanoušek předtréninkovek od Extrifitu.

Vůbec prvním stimulantem, který mě svým účinkem před pár lety naprosto nadchnul, byl Actinox. Když jsem se o pár týdnů později rozhodl pro Hellnox, myslel jsem si, že nic lepšího už nikdy nepřijde. Pak ale přišel Agrezz, zcela revoluční stimulant, který je dle mě tím nejlepším a nejúčinnějším nakopávačem na evropském trhu. 

Příchuť a složení Agrezzu

Složení a funkce jednotlivých složek

Žádný jiný nakopávač dostupný v našich končinách nemá tak nadupané složení, jako má právě Agrezz. Podívejte se a posuďte sami: 

  • 6500mg citrulinu, který je nejlepším doplňkem na zlepšení produkce NO, čímž napomáhá i lepšímu svalovému prokrvení
  • 4000mg beta alaninu Vás pro změnu zaplaví pocitem mírného pálení končetin, zlepší svalovou vytrvalost i sílu. 
  • 1695mg arginin báze zajistí ještě lepší prokrvení a zvýšení hladiny růstového hormonu
  • 500mg Arginine peptides zvýší vaši chuť do tréninku, zlepší produkci růstového hormonu
  • 2000mg taurinu, který napomáhá maximální koncentraci na trénink
  • 1000mg tyrosinu, který je prekurzorem adrenalinu a noradrenalinu 
  • 250mg extraktu ze zeleného čaje pro zlepšení správné fungování metabolismu 
  • 200mg kofeinu pro maximální koncentraci, lepší pálení tuků i zvýšené pocení 
  • 54mgDMAE bitarátu, který zlepšuje náladu a oddaluje únavu

Kompletní složení a tabulka nutričních hodnot.

Účinky Agrezzu?

Určitě znáte ten pocit, když nakopávač začne působit a vy si připadáte, jako byste měli vyletět z kůže. Trénink je agresivní, vaše soustředění jakbysmet a o svalovém napumpování ani nemluvím. Pak ale najednou v půlce tréninku konec, nakopávač úplně přestane účinkovat a vy si připadáte strašně unavení.

Tak přesně to se Vám s Agrezzem nikdy nestane. 

Moje tréninky zaberou většinou téměř dvě hodiny a jsou složené převážně z komplexních cviků. O tenhle prvotřídní nakopávač se ale můžu vždy opřít a ještě nikdy mě nezklamal

Napumpování svalů je opravdu extrémní, stejně jako soustředěnost na trénink. Díky relativně vysokému obsahu beta alaninu mě do pár minut po vypití mravenčí celé tělo a cítím se naprosto ready na ten nejtěžší trénink. 

Agrezz pořídíte v sypké formě

Příchutě (kterou vybrat?)

U nakopávačů rozhodně nemůžete očekávat žádné vymazlené příchutě, protože většina účinných látek je přirozeně hořká. Tomuto pravidlu se naprosto vymyká příchuť mango & ananas, protože její tropická chuť je naprosto dokonalá a troufám si tvrdit, že si ji prostě a jednoduše zamilujete.

Ostatní příchutě už tak výjimečné nejsou, z příchutě divoká jahoda & máta je velmi patrná umělá pachuť.

V porovnání s konkurenčními předtréninkovými suplementy jsou ale všechny dostupné příchutě Agrezzu velmi chutné.

Cena odpovídající účinkům

Jestli má Agrezz nějakou nevýhodu, je to jeho cena.

Pokud chcete na předtréninkovém suplementu ušetřit, vyhněte se Agrezzu obloukem.

Pokud ze svých tréninků ale chcete vytěžit maximum a posunout své výsledky na zcela novou úroveň, je Agrezz tím pravým ořechovým pro Vás. Jedná se o špičku ve své kategorii, takže s vysokou cenou se dá tak nějak počítat

Jelikož všechny své tréninky cykluji na lehké a těžké, zařazuji Agrezz pouze před těmi těžkými. Jednak proto, že za suplementy nechci utratit celou svoji výplatu a jednak také proto, že by si na něj tělo po čase zvyklo. Pokud mám lehké tréninky, tak mi bohatě postačí domácí nakopávač - nejčastěji kombinace citrulinu, beta alaninu a kofeinu.

Jak se Agrezz rozpouští?

Celkové hodnocení

Bez nadsázky a naprosto objektivně si troufám tvrdit, že lepší nakopávač na evropském trhu prostě a jednoduše neseženete. Dokonce si jeho účinky troufám srovnat s americkými nakopávači, které ale obsahují poměrně nebezpečnou látku DMAA. 

Pokud se rozhodnete do Agrezzu investovat své těžce vydřené peníze, můžu Vám garantovat, že s ním budete naprosto spokojeni a na tréninku budete zažívat pravé a nefalšované peklo!

Tabulka cen pro Extrifit Agrezz
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 36 Kč
Cena: 42 Kč
Cena: 42 Kč

Komentáře (3)

johan ambroz
Leden 31, 2018
skvela chut doporucujem
Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)
just peter
Červen 28, 2018

Jak by vyšlo srovnání s Muscle Bomb od REFLEXU? Toto srovnání totiž neuvádíte a dle mého názoru, by si to určitě zasloužilo.

Souhlasím(+1)
Nesouhlasím(0)
Miroslav Dvořák
Červenec 1, 2018

Ahoj,

Reflex samozřejmě vyrábí kvalitní produkty, což se odráží na jejich ceně. Multivitamíny, omega 3 MK a další produkty jsou bezkonkurenčně nejlepší na trhu, ale zrovna Muscle Bomb mi absolutně nevyhovoval. Je to nejspíše dáno tím, že účinné látky jsou dost podobné Agrezzu, na který jsem zvyklý, jen jsou zastoupeny v menším množství. Konkrétně Agrezz obsahuje více citrulinu, beta alaninu (více než dvojnásobně), kofeinu a taurinu, kterého je v Agrezzu čtyřikrát více.

Takže vzhledem k obsahu účinných látek bys musel užívat více než doporučenou dávku Muscle Bombu, aby tyto dva produkty byly totožné, a tudíž by jsi se dostal na podstatně vyšší cenu, než jakou zaplatíš za Agrezz.

Osobně bych se tedy přikláněl spíše k Agrezzu, ale volbu samozřejmě nechám na tobě. Kdybys měl další otázky, neváhej se zeptat :)

Souhlasím(0)
Nesouhlasím(0)