Extrifit Hellgel: Účinný nakopávač přímo z pekla (Recenze)

Naposledy upraveno: 15. května 2018

Je Hellgel ten správný stimulant pro sportovce? Obsahuje vše potřebné k maximálnímu výkonu? Dozvíte se v naší recenzi.

Extrifit Hellgel
Publikováno: 15. května 2018
Upraveno: 15. května 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Účinnost
9.8/10
Chuť
9.5/10
Kvalita
9.7/10
Složení
9.8/10
Cena
8.5/10
Celkové hodnocení
9.5
z 10 bodů

Hellgel byl tím vůbec prvním nakopávačem, který jsem kdy vyzkoušel.

Neměl jsem tenkrát nejmenší ponětí o účinných látkách, a tak jsem trénink strávil se šíleným mravenčením celého těla a s extrémním svalovým napumpováním.

Možná právě nostalgie mě donutila vyzkoušet Hellgel znovu - a být znovu maximálně spokojený

Jak je na tom Hellgel se složením?

Nikdy jsem se nesetkal s produktem, který by se Hellgelu v něčem podobal. V každém sáčku najdete přes 23g účinných látek sestavených tak, abyste ze svého tréninku dostaly maximum: 

  • 5000mg kreatinu pro lepší výdrž a větší sílu
  • 5000mg argininu AKG a l-argininu (4:1) pro maximální prokrvení a zvýšení hladiny NO
  • 3000mg beta alaninu pro příjemné mravenčení končetin a lepší sílu, energii i vytrvalost
  • 2000mg citrulin DL malátu pro maximální produkci oxidu dusného
  • 4000mg BCAA (2:1:1) pro ochranu svalové hmoty před proteokatabolizací
  • 2000mg L-glutaminu a glutaminu AKG (1:1) pro udržení dusíkové bilance v těle 
  • 2000mg taurinu pro zlepšení síly a svalové vytrvalosti 
  • 250mg extraktu ze zeleného čaje pro lepší funkci metabolismu 
  • 150mg kofeinu pro správnou koncentraci na trénink a lepší pocení

 Seznam funkčních složek

Konečně předtréninkovka, která obsahuje všechno potřebné

V Hellgelu najdete vše, co by měl kvalitní nakopávač obsahovat.

Mimo látek podporujících produkci NO a efektivních stimulantů v něm najdete i aminokyseliny, které bezpečně ochrání svalovou hmotu při tréninku. 

Díky tomu, že většina látek je v Hellgelu obsažena v tzv. volné formě, má tento suplement poměrně rychlý nástup. Bohatě proto postačí dávkování 15 minut před tréninkem.

Po 15 minutách ucítíte příjemné mravenčení končetin a vaše chuť do tréninku začne vzrůstat.  Už od první série si budete připadat extrémně napumpovaní a tento stav vydrží až do konce tréninku.

Tabulka cen pro Extrifit Hellgel
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 35 Kč
Cena: 39 Kč
Cena: 39 Kč

Příchutí jablko nic neskazíte

Hellgel je bohužel dostupný pouze ve dvou příchutích - jablko a pomeranč.

Pro obě dvě příchutě je typická hořkost, protože většina obsažených látek je přirozeně hořká a Hellgel neobsahuje žádné jednoduché cukry ani tuky.

Zatímco pomerančová příchuť mi moc nesedla, jablkový Hellgel mě naprosto nadchnul. Jeho chuť není extrémně výrazná a neobsahuje zbytečně velké množství umělých sladidel

Už žádné zbytečné odměřování

Díky praktickému sáčku s gelem se už nemusíte zatěžovat přesným odměřováním dávky na každý trénink.

Dokonce nemusíte nosit ani šejkr s vodou.

Stačí hodit Hellgel do tašky a před tréninkem celý sáček jednoduše vycucnout. I když se to na první pohled nemusí zdát, tahle praktická předtréninkovka Vám usnadní spoustu času. 

Celkové hodnocení 

Upřímně musím říct, že mě Hellgel svými účinky velice příjemně potěšil.

Vydržel fungovat celý trénink a ani při cvičení v pozdních hodinách jsem neměl problémy se spánkem. Můj trénink dosáhl díky Hellgelu úplně nové intenzity a byl jsem s ním maximálně spokojený.

Vzhledem k netypickému složení je velmi vhodné střídat Hellgel s jiným nakopávačem, který neobsahuje kreatin.

Díky střídání dvou doplňků se nestane, že by jeden z nich přestal fungovat a vy tak budete schopni dostat ze sebe maximum na každém tréninku.

Tabulka cen pro Extrifit Hellgel
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 35 Kč
Cena: 39 Kč
Cena: 39 Kč

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.