Prom-IN Nitrox Pump: Předtréninkový suplement s nejlepším poměrem ceny a kvality (Recenze)

Naposledy upraveno: 1. září 2018

Přestože Nitrox Pump je jedním z nejpopulárnějších předtréninkových doplňků, samostatnou recenzi na něj jsme na našem webu ještě neměli. Tedy až doteď.

Vyzkoušeli jsme ho pro vás a nyní se s vámi podělíme o naše zkušenosti. Vyplatí se tedy koupit? Funguje vůbec? To vše a mnohem více se dozvíte níže.

Prom-IN Nitrox Pump
Publikováno: 30. srpna 2018
Upraveno: 1. září 2018
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Chuť
8.9/10
Rozpustnost
9.2/10
Účinnost
9.0/10
Vstřebatelnost
8.7/10
Cena
9.5/10
Celkové hodnocení
9.1
z 10 bodů

Ještě před samotnou recenzí bych rád připomenul, že Nitrox Pump se umístil velmi dobře také v našem testu nejlepších předtréninkových přípravků, takže pokud vás zajímá srovnání s ostatními suplementy, rozhodně ho navštivte.

Hlavní výhody Nitrox Pump:

  • Skvělý poměr ceny a kvality
  • Za jednu dávku zaplatíte jen 14 Kč
  • Dostupnost v 5 různých příchutích
  • Vysoká dávka beta alaninu, citrulinu a AAKG pro maximální napumpování
  • Obsahuje hned 7 účinných složek
  • Můžete koupit jak jednorázový vzorek, tak celé 750g balení

Nitrox Pump vzorky

Prvotřídní složení Nitrox Pump potěší každého cvičence

Jak jsem již zmínil výše, Nitrox Pump obsahuje hned 7 látek, které podporují napumpování a maximální koncentraci na trénink. Konkrétně jedna dávka obsahuje tyto ingredience:

  • 3200mg kreatinu pro maximální napumpování a podporu výkonu
  • 3500mg argininu AKG pro zajištění prokrvení při tréninku
  • 3200mg beta alaninu pro podporu napumpování a příjemné pálení končetin při tréninku
  • 1900mg citrulin malátu pro maximalizaci produkce NO
  • 1000mg taurinu pro zlepšení síly a vytrvalosti
  • 300mg extraktu ze zeleného čaje pro správnou funkci metabolismu
  • 200mg kofeinu pro maximální koncentraci a lepší pocení

Nitrox Pump má skvělé složení

Jak a kdy doporučuji Nitrox Pump užívat?

Osobně jsem nejprve používal 15g Nitrox Pump, později jsem dávkování zvětšil o dalších 5 gramů, protože jsem na užívání předtréninkovek zvyklý a vyhovuje mi vyšší dávkování.

Odměřené množství Nitrox Pump jsem rozmíchal v šejkru se 250-400ml vody a užíval asi 15 minut před tréninkem

NÁŠ TIP!
Jelikož je Nitrox Pump zcela instantní, nemusíte k přípravě vůbec používat šejkr. Pokud máte možnost, připravíte ho i rozmícháním s vodou v obyčejné skleničce.

Naprosto vychytané příchutě

Nitrox Pump je dostupný hned v pěti různých příchutích. Já osobně vyzkoušel colu s citronem a malinu, které si mi na první pohled nejvíce zalíbily:

  • Cola s citronem mě zaujala asi nejvíce, protože se jedná o poměrně netradiční příchuť nakopávače. I když někomu se může zdát umělá a přeslazená, já ji zředil ve větším množství vody a sladká chuť úplně vymizela. Dávám jí proto 9,8 bodů z 10.
  • Malina se mi zdála ještě o poznání sladší než Cola s citronem, ale i tak to nebyl žádný problém. Musel jsem ovšem použít téměř dvojnásobek doporučeného množství vody. Hodnotím ji 8,5 body z 10.

I když ostatní příchutě nemohu hodnotit z vlastních zkušeností, moji známí i recenzenti na ostatních webech je hodnotí všechny velmi pozitivně.

Nitrox Pump můžete zakoupit hned v 5 přichutích

Existují srovnatelné alternativy?

Samozřejmě, že existují. Ty nejlepší jsme pro vás dokonce seřadili do žebříčku nejlepších předtréninkových doplňků, takže pokud chcete Nitrox Pump srovnávat s konkurenčními produkty, rozhodně ho navštivte. Já osobně považuji za podobně účinkující alternativu například Beast Virus, o kterém najdete u nás na webu i celou recenzi.

NÁŠ TIP!
Pokud hledáte opravdu silný nakopávač, po kterém budete schopni absolvovat i ty nejtvrdší tréninky, rozhodně vám doporučujeme Agrezz, jehož recenzi u nás na webu také najdete.
Tabulka cen pro Prom-IN Nitrox Pump
Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 565 Kč
Cena: 699 Kč
Cena: 709 Kč

Závěrečné zhodnocení

Pokud uvažujete o koupi Nitrox Pump, musíte zvážit, co od takového přípravku vlastně očekáváte. Tento nakopávač totiž rozhodně není z těch, které způsobují naprosto extrémní pálení končetin a neustupující soustředění. Spíše se jedná o přípravek, který vás před tréninkem příjemně nabudí a vy budete schopni hodinu a půl až dvě opravdu kvalitně cvičit.

Při užívání rozhodně pocítíte lepší koncentraci i větší napumpování, ale rozhodně nemůžete očekávat žádný extrémně šílený efekt. I z toho důvodu je podle mě Nitrox Pump vhodný především pro cvičence, kteří nemají s předtréninkovými suplementy žádné zkušenosti.

Závěr recenze Nitrox Pump

Komentáře (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.