Cenově přijatelný nakopávač Xtreme Napalm Pre-Contest (Test/Recenze)

Naposledy upraveno: 4. listopadu 2017

Splňuje Xtreme Napalm Pre-Contest všechny důležitě požadavky předtréninkového stimulantu? Dostanete za cenu tohoto nakopávače opravdu to, co k tréninku potřebujete? Dozvíte se v této recenzi.

FA Xtreme Napalm
Publikováno: 4. listopadu 2017
Upraveno: 4. listopadu 2017
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Nakopávače
Chuť
9.6/10
Rozpustnost
9.9/10
Účinnost
9.5/10
Složení
9.8/10
Cena
9.9/10
Celkové hodnocení
9.7
z 10 bodů

Ještě nikdy jsem se nesetkal s předtréninkovým doplňkem, který by měl tak kladné ohlasy jako Xtreme Napalm Pre Contest.

Ani jako zarytý fanoušek USA suplementů jsem nevydržel dlouho odolávat a rozhodl jsem se ho vyzkoušet.

Hned na úvod musím přiznat, že mě Napalm svými účinky doslova uchvátil a byl jsem s ním po celou dobu užívání naprosto spokojený!

Maximální koncentrace účinných látek

Napalm rozhodně nepatří k těm doplňkům, které za svými krásnými a drsně vyhlížejícími obaly skrývají jen pár miligramů kofeinu, špetku argininu a zbytkové množství beta alaninu. Právě naopak.

Napalm je doslova napěchován účinnými látkami - jednorázová dávka představuje 5,6g a v ní najdete hned 4,7g látek přispívajících ke kvalitě tréninku a maximálnímu napumpování. Pojďme se na ně kouknout konkrétně:

  • 2000mg beta alaninu pro pocit mírného pálení končetin, lepší svalovou vytrvalost i sílu
  • 1000mg argininu AKG pro lepší produkci oxidu dusného a maximální produkci hormonů při tréninku
  • 750mg Citrulin malátu pro maximální svalové prokrvení a vysokou hladinu argininu v těle
  • 500mg taurinu pro udržení soustředěnosti a bdělosti při tréninku  
  • 200mg kofeinu pro maximální koncentraci na trénink, lepší pocení a správné fungování metabolismu
  • 100mg glucuronolaktonu pro vyšší reakční rychlost, lepší soustředěnost a lepší paměť
  • 10mg sodíku pro kontrolu svalových kontrakcí a udržení normálního srdečního rytmu 
  • 25mg hydrolyzovaného kasienu pro dobrou inzulínovou odezvu 
  • 100mg vitamínu C pro delší udržení svalového prokrvení
  • 10mg niacinu pro lepší pohyblivost kloubů při cvičení 
  • 4mg vitamínu B6 pro správný metabolismus sacharidů a bílkovin 
  • 5µg vitamínu B12 pro správnou syntézu energie ATP 
  • 27,5µg selenu pro správný metabolismus tuků

Kompletní složení

Brutální napumpování

Že je Napalm opravdu špičkový předtréninkový produkt poznáte ze všeho nejlépe na opravdu brutálním napumpování, které pocítíte od první série až do konce tréninku.

V porovnání s doplňky jako je Agrezz nemá mnoho beta alaninu, takže neucítíte žádné extrémní (někdy až nepříjemné) pálení končetin.

Důležité je si ale uvědomit, že mravenčení uší rozhodně není známkou kvality předtréninkovky. Napalm do mých tréninku vnesl maximální koncentraci, brutální napumpování a dokonce mám při pravidelném užívání i větší výdrž.

Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 590 Kč
Cena: 599 Kč
Cena: 599 Kč

7 skvělých příchutí  

Napalm rozhodně není z těch doplňků, které by byly dostupné v jedné nebo dvou odporně nahořklých variantách evokujících zvracení už při dávkování do šejkru.

Je dostupný hned v sedmi naprosto dokonale vyladěných příchutích - třešeň a jablko, hruška a kiwi, pomeranč, borůvka, citron a limetka, citron a mojito a příchuť exotic.

Právě poslední zmiňovanou příchuť jsem si zamiloval ze všech nejvíce. Obzvlášť v horkých letních dnech mě svou příjemně osvěžující chutí dokonale naladila na trénink. 

Úžasný poměr ceny a výkonu

Téměř denně se setkávám s názorem, že čím dražší nakopávač, tím kvalitnější a účinnější je.

Tohle ale Xtreme Napalm Pre Contest naprosto vyvrací. Za necelých 600 Kč dostanete asi 90 dávek tohoto skvělého nakopávače. Po vydělení těchto dvou čísel se tak dostaneme na cenu nižší, než je 7 Kč za jednu dávku.

V porovnání s konkurenčními předtréninkovkami se tak rázem dostáváme na až komicky nízkou částku. Pokud tedy hledáte ideální předtréninkový stimulant a nemáte neomezené finanční možnosti, je Napalm tou nejideálnější volbou. 

Celkové hodnocení

I přes všechny své kvality se Napalm stále nemůže rovnat s nakopávači jako je Agrezz. Důležité je ale podotknout, že cena Napalmu je mnohonásobně nižší a ani po 50. dávce mi nepřestal fungovat.

Pokud se tedy nepřipravujete na žádnou soutěž a vaše finanční možnosti jsou omezené, je Napalm tou nejlepší volbou, protože potřeby běžného cvičence pokryje stonásobně.

Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 590 Kč
Cena: 599 Kč
Cena: 599 Kč

Komentáře (0)

Zatím nikdo nekomentoval. Buď první a napiš svůj názor.