100 % Casein je ideální „pomalý protein“, který se dokáže v průběhu dne i noci pozvolna vstřebávat ze zažívacího traktu a uvolňovat se do krevního ...více
100 % Casein je ideální „pomalý protein“, který se dokáže v průběhu dne i noci pozvolna vstřebávat ze zažívacího traktu a uvolňovat se do krevního oběhu. Vstřebávání trvá až 7 hodin, což je podstatná část dne i noci. Při podávání kvalitních kaseinů je maximálně podpořen antikatabolický proces.
čokoláda | vanilka | banán | |
---|---|---|---|
energetická hodnota | 1472 kJ/351 kcal | 1496 kJ/357 kcal | 1499 kJ/358 kcal |
bílkoviny | 72,1 g | 76,2 g | 76,4 g |
sacharidy | 11 g | 9,9 g | 9,5 g |
- z toho cukry | 4,9 g | 5,2 g | 5,2 g |
tuky | 2 g | 1,4 g | 1,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | 0,5 g | 0,5 g |
sůl | 1,835 g | 1,89 g | 1,388 g |
vláknina | 3 g | 1,1 g | 1,1 g |
sodík | 734 mg | 756 mg | 555 mg |
vápník | 2061 mg | 2200 mg | 2206 mg |
Čokoláda micelární kasein (emulgátor: sójový lecitin), odtučněný kakaový prášek, aroma, sůl, změkčovadla (celulózová guma, karagenan, guarová guma), sladidla (acesulfam K, sukralóza), komplex enzymů (amyláza, proteáza, celuláza, galaktosidáza, lipáza)
Vanilka micelární kasein (emulgátor: sójový lecitin), aroma, sůl, změkčovadla (celulózová guma, karagenan, guarová guma), protein masker, sladidla (sukralóza, acesulfam K), barvivo kurkumin, komplex enzymů (amyláza, proteáza, celuláza, galaktosidáza, lipáza)
Banán micelární kasein (emulgátor: sójový lecitin), aroma, změkčovadla (celulózová guma, karagenan, guarová guma), sůl, barvivo kurkumin, regulátor kyselosti (kyselina maloová), sladidla (acesulfam K, sukralóza), komplex enzymů (amyláza, proteáza, celuláza, galaktosidáza, lipáza)