Máslo Ghí je přirozeně bezlepkové a díky nulovému obsahu laktózy je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo ...více
Máslo Ghí je přirozeně bezlepkové a díky nulovému obsahu laktózy je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Přepuštěné máslo Ghí je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytváření nestravitelné toxické látky, jako u tuků s nižším kouřovým bodem. Snižuje cholesterol, pomáhá odbourávat tělesný tuk a podporuje růst svalové hmoty. Ghí je tuk, který obsahují celou řadu vitamínů, minerálů antioxidantů a proto je stále oblíbenější! Neobsahuje laktózu (laboratorní výsledek), kasein, je přirozeně bezlepkové.
ve 100ml | |
Energetická hodnota | 3693 kJ |
882 kcal | |
Tuky | 99,0 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny | 65 g |
Sacharidy | 0 g |
Z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Máselný tuk
Skladujte v suchu a temnu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení.