Komplexní termogenní spalovač Extrifit Thermogel (Test/Recenze)

Naposledy upraveno: 14. listopadu 2017

Thermogel - vyhozené peníze nebo ten správný spalovač tuků?

Extrifit Thermogel
Publikováno: 14. listopadu 2017
Upraveno: 14. listopadu 2017
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Spalovače tuků
Chuť
9.9/10
Účinnost
9.9/10
Stimulace
9.9/10
Složení
9.9/10
Cena
9.5/10
Celkové hodnocení
9.8
z 10 bodů

Rozhodně se nedá říct, že bych byl veliký fanoušek spalovačů tuků. Spíš právě naopak, vždycky jsem byl přesvědčený, že slouží jen k tahání peněz z líných návštěvníků posilovny, kteří doufají, že je tento typ doplňku spasí a oni se zbaví přebytečného tuku.

Můj názor se ale naprosto změnil s příchodem Thermogelu.

I když, abych řekl pravdu, původně jsem ho kupoval kvůli skvělému zastoupení stimulantů. Často chodím trénovat hned ráno, kdy se na výkon nedokážu maximálně soustředit a od Thermogelu jsem si sliboval právě lepší koncentraci.

Byl jsem ale příjemně překvapený i co se týče spalování tuků.

Fantastické složení a minimum kalorií

Ze všeho nejdříve si proberme jednotlivé látky, které Thermogel obsahuje: 

  • 2000mg l-karnitin báze pro lepší využití tuků coby zdroje energie, lepší metabolismus BCAA, snížení hladiny amoniaku v krvi a lepší neutralizaci volných radikálů v krvi. 
  • 600mg cholinu pro správný lipotropický účinek, lepší využítí tuků a cholesterolu v organismu.
  • 500mg taurinu pro zesílení funkce kofeinu, snížení hladiny cholesterolu a správný metabolismus tuků
  • 300mg inositolu pro podporu regenerace a celkové vitality organismu
  • 250mg HCA pro správnou přeměnu sacharidů na glykogen a glukózu
  • 100mg l-tyrosinu, který je prekurzorem adrenalinu a noradrenalinu
  • 100mg extraktu ze zeleného čaje pro zlepšení správné funkce metabolismu
  • 100mg kofeinu pro maximální koncentraci a zvýšené pocení 
  • 50mg l-methioninu pro správný start syntézy bílkovin 
  • 50mg extraktu z vinné révy pro čištění těla od jedovatých toxinů a celkovou redukci hmotnosti
  • 10mg synefrinu pro povzbuzení chuti do tréninku a lepší pálení tuků
  • 7mg vitamínu B6 pro správný proces syntézy aminokyselin
  • 0,2mg chromu pro udržení stabilní hladiny krevního cukru 

Kompletní složení a nutriční hodnoty.

Neuvěřitelné nakopnutí metabolismu a maximální koncentrace 

Jistě jste si všimli, že naprostá většina složek ovlivňuje pozitivním způsobem metabolismus. A to je právě to, co odlišuje Thermogel od konkurenčních neúčinných spalovačů.

Při pravidelném užívání si rozhodně lepšího fungování metabolismu a s ním spojeného pálení tuků povšimnete. 

Na rozdíl od všech ostatních produktů, které jsem kdy vyzkoušel, měl Thermogel i skvělé stimulační účinky, celý trénink jsem vydržel maximálně koncentrovaný a únava nepřicházela ani po hodině a půl vysoce intenzivního tréninku. 

Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 32 Kč
Cena: 34 Kč

Hned několik dostupných příchutí

Pokud se rozhodnete investovat své těžce vydřené peníze do spalovačů tuku, asi od nich nečekáte žádnou zázračnou sladkou chuť. Extrifit tímto výrobkem ale příjemně překvapil, protože chuť není vzhledem k nulovému obsahu tuků i cukrů vůbec špatná

Vybírat můžete hned z několika - mandarinka, kiwi, višeň nebo meruňka. Pro všechny je charakteristická mírně nahořklá chuť, která je ale velmi příjemná a snadno si na ni zvyknete.

V porovnání se všemi ostatními spalovači, které jsem doposud vyzkoušel, je Thermogel tím nejlepším a nejchutnějším.

Poměr cena/výkon

Cena Thermogelu se na první pohled může jevit jako velmi přestřelená, ale opak je pravdou.

Na rozdíl od většiny konkurenčních spalovačů si na nic nehraje. Nemusíte polykat 10 tablet, abyste dosáhli požadovaného účinku, nemusíte zdvojnásobovat dávky ani dělat podobné manévry. 

V jednom balení najdete 25 již připravených spalovačů v praktické gelové formě, které vystačí na 25 tréninků. Můžete si být jistí, že po celou dobu užívání Vám bude Thermogel fungovat stále stejně dobře a z tréninků vytěžíte maximum, tak jako jsem vytěžil já. 

Základním předpokladem pro správné fungování Thermogelu je ale mít dobře vyřešený jídelníček, jinak pouze plýtváte svými penězi.

Bez kvalitní stravy se tuku nikdy nezbavíte ani se sebelepším spalovačem. 

Celkové hodnocení

Přestože nejsem zastáncem spalovačů, Thermogel mě velmi příjemně překvapil a bez nadsázky si proto troufám tvrdit, že ve své kategorii patří k naprosté špičce

Závěrem bych ještě jednou rád podotknul, že působil nejen na správnou funkci metabolismu, ale také mi pomáhal s koncentrací a energií během celého tréninku, což zajisté ocení každý atlet, který si právě prochází náročnou dietou.

Pokud už se rozhodnete pro spalovače tuku, investujte své peníze do Thermogelu, který je skutečně účinný, neobsahuje žádná zbytečná plnidla a v neposlední řadě je také určený k okamžité konzumaci.

Nemusíte u sebe neustále nosit šejkr, odměřovat přesné množství vody ani přesypávat produkty v práškové formě.

Obchod
Srovnání cen
Odkaz
Cena: 32 Kč
Cena: 34 Kč

Komentáře (0)

Zatím nikdo nekomentoval. Buď první a napiš svůj názor.