Suplementy

Novinka #02: Nutrend Pump s příchutí žvýkačky?

Na trhu se nedávno objevila nová předtréninkovka Nutrend PUMP, která poměrně rychle sbírá pozitivní recenze. Kromě toho zaujme i nabídkou netradičních příchutí jako Bubble gum nebo Rainbow. Abychom mohli odpovědět na otázku, zda se tuto novinku vyplatí sledovat, pojďme si ji v rychlosti představit.

Složení vypadá nadějně

Nutrend PUMP obsahuje opravdu působivý seznam účinných látek. Zmínit musíme zejména pořádnou dávku L-citrulinu, beta-alanin, glycerol, cholin, tyrosin nebo taurin. Obsažené látky i jejich množství vypadají na první pohled docela slušně, a není proto divu, že tento pre-workout zatím sklízí převážně pozitivní recenze. Mnoho z vás určitě ocení také absenci kofeinu, což je pro některé sportovce důležitá podmínka. Příchuť žvýkačka bohužel obsahuje kontroverzní barvivo brilantní modř, které podle výzkumů na krysách může způsobovat vznik zhoubných nádorů. Kromě toho ale na tomto místě v podstatě není složení co vytknout.

Zbytečně malé balení

Výrobce doporučuje rozmíchat půl odměrky (15 g) v 250 ml vody. Jedno balení tedy obsahuje pouhých 15 dávek, což opravdu není moc. Na druhou stranu se vám za tu dobu nestihne příliš zprotivit jeho příchuť, pokud si nevyberete dobře. Přesto bychom považovali za praktičtější o něco větší balení.

Nutrend PUMP vypadá na první pohled jako velmi povedený nakopávač, který si určitě najde své fanoušky. Zaujmout může především díky netradičním příchutím a vysokým dávkám účinných látek. Jestli se mu však podaří konkurovat osvědčeným produktů, to se dozvíme až s postupem času. Pokud hledáte novou předtréninkovku, Nutrend PUMP může být zajímavou volbou. 

I když netradiční příchutě stojí za vyzkoušení, po stránce složení najdete určitě i lepší produkty. Mrkněte pro inspiraci třeba do našeho žebříčku nejlepších nakopávačů nebo na srovnání nejlepších předtréninkovek bez stimulantů

Proč nám můžete věřit?

Podobné články

Diskuze a zkušenosti (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.