Suplementy

Novinka #04: Vilgain Energy Tidbits BIO

Potřebujete rychle doplnit energii? Nebo jenom máte chuť na něco malého? Vilgain Energy Tidbits BIO, naše dnešní novinka, vám pomůže s obojím. Jedná se o malé kuličky ze sušeného ovoce, ořechů a semínek, které obsahují vysoké množství potřebných nutrientů, díky kterým snadno a rychle doplníte energii nejen na dlouhé túře, ale třeba i po cestě do práce. Vyplatí se tuto novinkou vyzkoušet?

Jednoduché a kvalitní složení

Vilgain Energy Tidbits jsou aktuálně dostupné ve třech příchutích (růže a čokoláda, kakao a pomeranč), přičemž každá varianta má zcela jiné složení. Jako příklad si můžeme uvést příchuť kakao, protože ta pravděpodobně osloví nejvíce lidí. Vilgain Energy Tidbits BIO v této variantě obsahují pouze 4 suroviny: datle (43,2 %), dýňová semínka, fíky a kakao (10,1 %). V jednoduchosti je krása a u jídla to platí obzvláště. Ve složení nenajdeme žádná zbytečná aditiva, ale pouze kvalitní suroviny, které zde mají svůj důvod. Jedno balení (40 g) příchutě kakao obsahuje 150 kcal, 5,5 g tuků, 19,2 g sacharidů a 4,7 g bílkovin. Osobně musím říct, že mě produkt díky svému složení velmi oslovil a líbí se mi, jakým směrem se výrobce rozhodl jít. Sluší se dodat, že i zbylé dvě příchutě mají složení ve velmi podobném duchu, ačkoliv obsahují o jednu až dvě suroviny více.

Jak Energy Tidbits využít?

Vilgain Energy Tidbits BIO se hodí jako rychlá svačina na delší cesty, stejně tak je ale oceníte v práci, ve škole nebo v podstatě kdykoliv jinde. Díky kvalitnímu složení a vysokému obsahu sušeného ovoce obsahují dostatek potřebných sacharidů, které vám pomohou doplnit chybějící energii.

Na první pohled tedy Vilgain Energy Tidbits BIO vypadají opravdu dobře a dokážu si představit, že si najdou mnoho fanoušků. Pokud hledáte inspiraci na další rychlé a jednoduché svačiny, nepřehlédněte náš článek zaměřený na nejlepší svačiny na túru nebo třeba recenzi na Vilgain Energy Bar BIO.

Proč nám můžete věřit?

Podobné články

Diskuze a zkušenosti (0)

Máš dotaz? Nebo bys jen rád/a vyjádřil/a svůj názor? Pošli nám komentář.