HODNOCENÍ: Coffeenela aneb chuťový orgasmus (Test/Recenze)

Naposledy upraveno: 8. října 2017

Czech Virus Coffeenela - Jak chutná a jaké je její složení/nutriční hodnoty?

Czech Virus Coffeenela
Publikováno: 8. října 2017
Upraveno: 8. října 2017
Autor recenze: Mirek Dvořák
Kategorie: Másla, krémy
Chuť
9.9/10
Roztíratelnost
9.9/10
Nutriční hodnoty
9.9/10
Kvalita surovin
9.9/10
Cena
8.0/10
Celkové hodnocení
9.5
z 10 bodů

„Ach Bože, dieta je v háji.“ Pomyslel jsem si, když jsem zahlédl Coffeenelu, nové oříškové máslo s nádechem kávy. Jelikož jsem si na všech předchozích máslech od společnosti Czech Virus vypěstoval (možná až trochu nezdravou) závislost, objednal jsem Coffeenelu hned dvakrát. Pro jistotu.

V několika následujících odstavcích bych se s vámi rád podělil o recenzi/hodnocení na tento úžasný a slovy nepopsatelný chuťový zážitek. 

Jen čtyři složky a nic víc

Hned na úvod je důležité poznamenat, že Coffenelu tvoří pouze 4 složky a to:

  • Lískové ořechy, které jsou bohatým zdrojem nenasycených tuků a bílkovin
  • Syrovátkový izolát UltraWhey 90 instant (CFM), který obsahuje bílkoviny té nejvyšší kvality
  • Bílou belgickou čokoládu, která dodává máslu úžasně sladkou chuť a dokonale jemné aroma
  • Kávu, která má stimulační účinky, nádherně voní a dodává Coffeenele jedinečnou chuť

Jak si můžete všimnout, neobsahuje žádný palmový tuk, žádný přidaný cukr, ani žádná aromata, barviva nebo plnidla. Tenhle delikátní ořechový krém byl navíc od A do Z vyrobený v Brně a ani při pražení nebyl použit žádný tuk. Už jen svým složením je Coffeenela předurčená k tomu, abyste ji vyměnili za nezdravé a umělé krémy plné ztužených tuků, bílého cukru a palmového oleje. A to jste ještě nezažili tu chuť.

Obchod
Cena
Odkaz
Cena: 369 Kč

Doslova nebe na jazyku

Od první lžičky až do vyškrábání posledních zbytků každého balení budete Coffeenelu milovat.

Nejprve ucítíte intenzivní chuť lískových oříšků, pak se ve vašich ústech začne pomalu rozpouštět bílá čokoláda a jako zlatou tečku za tím vším zaplaví vaše ústa dokonalá chuť čerstvě mleté kávy.  A právě ona příjemná a povzbuzující chuť kávy ve vašich ústech zůstane i po polknutí prvního sousta.

Pokud jste si oblíbili Proteinelu a zároveň máte rádi kávu, tak si tuhle „kávovou Proteinelu“ určitě zamilujete. Abych se přiznal, ani tuhle recenzi jsem nedokázal napsat bez toho, abych na Coffeenelu nedostal chuť.

Sladká tak akorát  

Jak jsem již zmínil, jsem velkým milovníkem všech ořechových krémů, které Czech Virus doposud představil.

Coffeenelu jsem si ale zamiloval ze všech nejvíc. Proč?

Především kvůli tomu, že není tak sladká jako předchozí produkty.

Pro představu: Zatímco 100g Coconely obsahuje 16g sacharidů, Coffeenela jich má polovinu. Zároveň si svoje dny nedokážu představit bez šálku silné kávy. Když si ale můžu dopřát přetékající polévkovou lžíci Coffeenely, zavřít oči a užívat si její delikátní chuť, jsem dost možná ještě spokojenější. 

Nejlépe vynikne při pokojové teplotě

Coffeenelu je ideální skladovat při pokojové teplotě, protože právě tak má ideální konzistenci a nejlépe vynikne její chuť.

Na rozdíl od většiny konkurenčních másel Coffeenela neztuhne během 24 hodin ani v lednici, ale můžete ji bez obav uchovávat i tam.

Předražená? 

Asi nemá smysl si nalhávat, že Coffeenela je záležitost za pár korun.

Za půlkilové balení zaplatíte necelých 370 Kč, což rozhodně není málo. Nicméně přiznejme si, že nic není zadarmo a naše strava by neměla být tvořená jen a pouze ze suchých kuřecích prsou, rýže a vajíček.

Coffeenela v sobě ukrývá prvotřídní chuťový požitek a zároveň velmi kvalitní suroviny, které nezničí vaši dietu. 

Celkové hodnocení 

Pokud stále ještě váháte nad koupí Coffeenely, snad vám tato recenze pomůže. Naprosto objektivně můžu říct, že se jedná o to nejlepší kávové máslo ze všech, které kdy Czech Virus přivedl na trh.

Garantuji vám, že s ním budete maximálně spokojeni. Ba co víc, stanete se na něm závislí a jedno balení vám rozhodně nebude stačit. Což mi připomíná, že bych si i já měl objednat další balení. Nebo raději rovnou dvě.

Obchod
Cena
Odkaz
Cena: 369 Kč

Komentáře (0)

Zatím nikdo nekomentoval. Buď první a napiš svůj názor.